Fans van 'Six Feet Under' hoeven niet meer boos te zijn

Fans van 'Six Feet Under' hoeven niet boos te zijn

Die verhalen over een reboot voor Six Feet Under lijken niet te kloppen.

Jim Pedd, 21 februari 2022 10:35

Reboots en revivals vinden continu aandacht bij Hollywood. Zowat alles lijkt wel een nieuwe versie of een update te krijgen, of gewoon een wat plattere voortzetting. Dat geldt - misschien wel gelukkig - niet voor Six Feet Under.
Het gerucht ging dat Six Feet Under een revival zou krijgen, een zevende seizoen dat het verhaal voort zou zetten. Het was nieuws waar heel wat Six Feet Under-fans behoorlijk boos van werden want de door hen zo gekoesterde serie kende een behoorlijk goed en mooi einde. Een reboot zou daar enorm afbreuk aan doen.

Six Feet Under-einde
Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Bloys hoe hij kiest welke serie een reboot moet krijgen op HBO Max.

"Geloof het of niet, daar denk ik niet continu over na. Ik wil wijzen op het succes van Mare of Easttown, The White Lotus en Succession en Insecure en nu Euphoria en Gilded Age en straks Winning Time, dat dit allemaal geen reboots zijn," begon Bloys zijn reactie.

"In de meeste gevallen, waren ze niet gebaseerd op reeds bestaand materiaal. Ik wil er echt op wijzen dat we onze tijd daar niet vooral mee doorbrengen, vooral ook omdat het behoorlijk ingewikkeld is om een serie terug te brengen. Voor True Blood waren wat zaken in de maak, maar hebben die nergens toe geleid. Six Feet Under, nou ja, persoonlijk lijkt het mij geen goed idee. Er zijn bepaalde series die, in het geval van Six Feet Under, beter dood of af kunnen blijven. Dus daar heb ik geen nieuws over."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Six Feet Under, HBO, Casey Bloys

Informatie over de serie: Six Feet Under

Populair nieuws