Showrunner over de dood van [...] in 'The Walking Dead'

Showrunner over dood [...] in 'The Walking Dead'

Opnieuw vindt een bekend personage uit de zombieserie de dood. Maar hoe?

Bram de Groot, 22 februari 2022 14:19

Let op SPOILERS!! In de nieuwste aflevering "No Other Way" van seizoen 11b van The Walking Dead zien we weer een dood personage. Dit keer is het Alden (Callan McAuliffe) die dood wordt aangetroffen. Hij is zoveelste slachtoffer in de oorlog met de Reapers.
Maggie (Lauren Cohan) vindt hem als ze terugkeert naar de kerk waar ze de zwaargewonde Alden heeft achtergelaten in aflevering drie van seizoen elf. Daar blijkt dat Alden een Walker te zijn en dit zorgt voor het onvermijdelijke: Maggie killt zombie Alden.

Hoe kon Alden een Walker worden?
De aflevering beantwoordt echter niet de vraag hoe het kan dat Alden dood ging. Showrunner Angela Kang meldt tijdens Talking Dead dat hij waarschijnlijk door de Reapers is vermoord en daarna dus een zombie werd.

"Ik denk dat de Reapers - die allemaal een militaire training hebben gehad - weten hoe ze mensen moeten opsporen," zei Kang over de elite-soldaat die onder bevel stond van Pope (Ritchie Coster) en vervolgens Leah (Lynn Collins).

"Ze waren onze mensen op het spoor, of ze pikten het op een gegeven moment op, en er werd een man gestuurd om geen losse eindjes achter te laten, en ze vonden hem. Ze vochten tot de dood," voegde Kang toe."[/i]

Je volgt The Walking Dead op Disney+ of FOX.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Lauren Cohan, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws