search
Mace Windu is terug op brute fanposter 'Star Wars'
Series / Posters

Mace Windu is terug op brute fanposter 'Star Wars'

En hij vermoordt op deze poster op brute wijze een Stormtrooper; dat zou pas een toffe serie zijn!

Een nieuwe fanposter voor een fictieve Disney+ serie over Star Wars-personage Mace Windu, laat zien hoe de beroemde Jedi Force-choke gebruikt op een Stormtrooper.

Samuel L. Jackson speelt de rol van Mace Windu in de Star Wars-franchise en maakte zijn debuut in de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace van George Lucas. Hij had vervolgens een grote rol in de films Attack of the Clones en Revenge of the Sith en werd al snel een van de meest memorabele Jedi die we leerden kennen in de prequelfilms.

Mace Windu
Hoewel Mace Windu een fanfavoriet personage is, speelde Jackson de rol niet meer sinds Revenge of the Sith in 2005 verscheen.

Ogenschijnlijk kwam Windu om het leven aan het einde van de derde prequel-film en gebeurde dat na zijn duel met Sith Lord Palpatine. Windu wist te winnen van de toekomstige Keizer, maar nadat Anakin ingreep om het leven van Palpatine te redde, gebruikte de Sith Lord Force-lightning om Windu uit het raam van zijn kantoor te duwen.

Sindsdien zijn er heel wat fans geweest die denken dat Windu overleeft, aangezien we hem niet zagen doodgaan en op de grond zagen liggen.

In het canon is 'ie dood, maar een fanposter brengt hem toch terug:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen