'Walker' vindt opvallende nieuwe hoofdpersoon

Ashley Reyes speelt een van de hoofdrollen in het tweede seizoen van hitserie Walker.

Jim Pedd, 23-02-2022 10:57

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Ashley Reyes is gecast in The CW-serie Walker. De actrice zal de nieuwe partner van Jared Padalecki's hoofdpersoon spelen in de serie.
Walker is een re-imagining van de oorspronkelijke Walker, Texas Ranger-serie die tussen 1993 en 2001 te zien was en een hoofdrol had voor Chuck Norris. Walker speelt zich af in het heden en volgt Cordell Walker als hoofdpersoon; gespeeld door Padalecki.

Walker-serie
In deze moderne versie van Walker is Cordell een weduwnaar en vader van twee kinderen. Hij keert terug naar zijn werk in Austin, Texas, nadat hij twee jaar undercover zat voor een high-profile zaak.

The Wrap meldt nu dat de serie Reyes gecast heeft in de rol van Cassie Perez. Deze keuze komt nadat actrice Lindsey Morgan eerder stopte. Zij was te zien als co-hoofdpersoon Micki Ramirez, maar vertrok bij Walker om persoonlijke redenen.

Het nieuwe personage van Reyes wordt omschreven als iemand die behoorlijk onconventioneel te werk gaat, en heel erg sterk op haar eigen benen kan staan. De enige vrouw in het veld weet goed te scoren in de Walker-serie.

Dat belooft een opvallende dynamiek!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ashley Reyes, Walker, Jared Padalecki

Populair nieuws