'The Walking Dead' doet iets wel heel sufs met Daryl

The Walking Dead doet iets wel heel sufs met Daryl

De serie The Walking Dead herhaalt een van zijn verhaallijnen doodleuk nog eens.

Jim Pedd, 24 februari 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het elfde seizoen van The Walking Dead is terug met het tweede deel. Dat blijkt opvallend genoeg exact dezelfde twist rond Daryl te hebben als in deel 1.
The Walking Dead zendt zijn elfde seizoen in drie delen uit. Het tweede deel van acht afleveringen is net van start gegaan met uitzenden en zorgt nu al voor behoorlijk enthousiaste fans.

The Walking Dead en Daryl
De eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 11 deel 2 brengt het conflict met de Reapers tot een actierijke conclusie. Maggie, Daryl, Negan en Gabriel weten hen allemaal te doden, op Leah na die ternauwernood weet te ontkomen.

Net als de overlevenden zich herenigen en kijken naar het opnieuw opbouwen van hun gemeenschap (minus Negan, die besluit niet terug te keren), keert Eugene terug met hulp van de Commonwealth. Dan komt Lance Hornsby aan die de inwoners van Alexandria voorstelt om naar de Commonwealth te verhuizen.

Een laatste flash-forward laat Daryl ineens zien, met het harnas van een Commonwealth-soldaat aan. Die staat buiten de muren van de Commonwealth te praten met Maggie. Duidelijk is dat zij het aanbod dus niet aangenomen heeft en dat er een confrontatie aan lijkt te komen tussen Daryl en Maggie.

Het is een intrigerend einde, maar wel de tweede keer dat The Walking Dead ernaar hint dat Daryl zomaar eens van kant kan wisselen. Eerder dit seizoen zagen we dat met Leah en Daryl gebeuren, waarbij even gesuggereerd werd dat hij voor haar zou kiezen.

The Walking Dead seizoen 11 zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Norman Reedus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws