'The Walking Dead' begint met een gruweldood

'The Walking Dead' begint met een gruweldood

Lauren Cohan vertelt over de dood van een van de personages in The Walking Dead.

Jim Pedd, 22 februari 2022 06:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead is van start met het tweede deel van zijn elfde en laatste seizoen. Over zeven afleveringen gaat de serie weer even met pauze, om daarna terug te keren met zijn laatste acht afleveringen. Daarna valt definitief het doek voor de zombieshow.
In de nieuwe aflevering van The Walking Dead wordt de oorlog met de Reapers in rap tempo afgerond. Maggie wint het van de soldaten van Pope en Leah. En nadat ze voedsel en voorraden geregeld heeft waar Cole, Duncan, Agatha en Frost voor gestorven waren, keert Maggie terug naar de kerk waar Alden achtergebleven was.

The Walking Dead-dood
Maggie koos ervoor zonder Alden verder te gaan en hem achter te laten, precies zoals hij gevraagd had. In de kerk ziet ze een Walker: Alden, een monster dat het voorzien heeft op haar. Maggie weet hem natuurlijk met gemak te doden.

Maar was dat de juiste keuze? ComicBook vroeg dat aan actrice Lauren Cohan, die vertelde:

"Dat weet ik niet. Ik weet niet of zij het gevoel heeft dat het 't waard was," vertelde Cohan. "Het voelt natuurlijk niet zo. Ik wil niet te veel zeggen. Ik weet het niet. Het is moeilijk te zeggen, omdat het hen zoveel kost."

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lauren Cohan, the Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws