search
Niemand had vertrouwen in megahit 'Stranger Things' van Netflix
Series / Nieuws

Niemand had vertrouwen in megahit 'Stranger Things' van Netflix

Gaten Matarazzo vertelt open over hoe negatief gesproken werd over Stranger Things.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat Stranger Things op Netflix van start ging, had bijna niemand durven denken dat het zo'n groot succes werd dat de popcultuur zou gaan domineren.

De liefdesbrief aan de jaren tachtig die Stranger Things is scoorde echter enorm en heeft geleid tot heel wat andere soortgelijke op nostalgie steunende producties als Ghostbusters: Afterlife. In een interview vertelde acteur Gaten Matarazzo dat sommige mensen van de productie dachten dat de show helemaal niet zou slagen.

Veel commentaar op Stranger Things
"We gingen naar een set bij Screen Gems in Georgia. Daar zit een klein kamertje achterin het gebouw, met een klein televisietje dat ze daar geplaatst hebben. Ze namen toen een gewone Dvd mee en lieten een ruwe versie van de eerste aflevering van de serie zien," vertelde Matarazzo

"Een boel van de editing was toen nog niet klaar. Maar er waren shots waarin je het green screen kon zien. Ze hadden wel al ruwe versies van de muziek eronder gezet. Het was gewoon een ruwe versie van hoe de serie eruit zou gaan zien en daar hadden ze veel tijd en energie in gestoken."

Dat vond de acteur geweldig en volgens hem had echt iedereen genoten. "Maar iedereen zei: 'Geniet ervan zolang het duurt, want waarschijnlijk gaat dit geen tweede seizoen krijgen'. Dus we keken het en toen dachten wij wel echt: 'okay we verkeren in goede handen en dit is de moeite waard'."

Stranger Things zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen