search
Deze megahit van Netflix is toch niet voorbij!?
Series / Nieuws

Deze megahit van Netflix is toch niet voorbij!?

Ozark zou misschien wel tot wat spin-off series kunnen leiden blijkt nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark medebedenker Mark Williams vertelt tijdens een nieuw interview over mogelijke spin-offs van de hitserie van Netflix. Die komt binnenkort met het tweede deel van zijn vierde seizoen tot een einde.

Williams bedacht de serie samen met Bill Dubuque. Hij draait om Marty Byrde, een financieel adviseur die ook werkt voor een Mexicaans drugskartel. Hij wordt gedwongen zijn familie te verhuizen naar de regio in Missouri, in een poging een nieuw witwasplan van het kartel te regelen. Intussen krijgt hij ook te maken met lokale misdaadfamilies.

Ozark spin-offs
Ozark seizoen 4 eindigde met een gruwelijke cliffhanger en fans kunnen niet wachten op het tweede deel van dit vierde seizoen.

Screen Rant sprak met Mark Williams en vroeg hem over de toekomst. Zo keek men of het mogelijk is om spin-offs te maken. "Eerlijk gezegd heb ik daar zelf niet over nagedacht en ik denk dat het aan Netflix en Chris [Mundy] is om uit te zoeken hoe ze het willen en waar ze heen willen, als ze dat besluiten te doen," begon Williams.

"Maar ik zou het geweldig vinden als het zover komt."

Tegelijk denkt hij aan Better Call Saul, dat volgens hem "perfect is, dat hebben ze echt goed bovenop Breaking Bad, dus ik denk dat het alleen maar logisch is als het werkt."

Ozark zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen