'The Batman'-serie rond Penguin wordt erg interessant

Colin Farrell speelt straks de hoofdrol in een Penguin-serie voor HBO Max.

Jim Pedd, 25 februari 2022 08:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De film The Batman moet nog gelanceerd worden, maar er wordt al druk gewerkt aan een hele rits spin-offs. Zo werd een jaar geleden de serie Gotham PD aangekondigd en komt er een serie rond Colin Farrell's Oswald Cobblepot.
Farrell zal in The Batman zijn debuut maken als de beruchte DC Comics-schurk genaamd The Penguin. The Batman is straks in de bioscoop te zien en nu al bereidt Farrell zich erop voor meer te vertellen over Cobblepot's verhaal in de criminele onderwereld van Gotham.

The Batman spin-off
Farrell sprak met ComicBook.com over de nieuwe The Batman-serie. Hij onthulde dat hij "delen" heeft geleerd van een breder verhaal dat Cobblepot toebehoort.

"De film was voor ons allemaal, voor alle acteurs, een ervaring van samenwerking. Met dit soort films is het lang niet altijd zo collaboratief als met Matt [Reeves]. Hij had hele duidelijke ideeën van hoe de wereld eruit ging zien, en hoe het innerlijke leven van elk personage zich ontwikkelde. Maar hij wilde dat wij allemaal ons gevoel van geschiedenis mee zouden nemen," begon Farrell.

Dat gaat uren kosten om uit te werken. "Tot nu toe is de ervaring van het tot leven brengen van het verhaal van Os in zes tot acht uur ook zo collaboratief."

De serie pikt de draad op na het einde van The Batman.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Colin Farrell, Penguin, HBO Max, HBO, The Batman, Matt Reeves

Populair nieuws