Verrassende aanwezigheid in 'The Wheel of Time' seizoen 2

The Wheel of Time vindt een van de belangrijkste personages voor seizoen 2.

Jim Pedd, 25 februari 2022 07:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De voormalig Warder en nu Wolf Brother Elyas Machera maakt de verhuizing van de pagina's van Robert Jordan's boeken naar de cast van Prime Video-serie The Wheel of Time. Hij wordt gespeeld door de Engelse acteur Gary Beadle.
Het nieuws werd bekend gemaakt door Beadle zelf, die zijn CV van een update voorzag. Daar zette hij neer Wheel of Time S2 als titel en Elyas als rol. Een indicatie voor het aantal afleveringen gaf hij niet. Maar we zien dat het om meerdere afleveringen gaat.

The Wheel of Time
Beadle heeft een lange carrière en dan met name een op de Britse televisie. Zo was hij in de jaren tachtig te zien in de sitcom The Young Ones en in de jaren negentig speelde hij in Absolutely Fabulous. Ook had hij lange tijd een rol in de soap EastEnders.

Als Elyas neemt Beadle een rol op zich die heel belangrijk is in het leven van Perrin Aybara. Elyas is een Wolf Brother, een man met een speciale connectie met wolven. Daar wordt meermaals naar gehint in het eerste seizoen van de The Wheel of Time-serie.

Elyas kan met wolven communiceren, is iemand die enorm op zichzelf leeft en gouden ogen heeft. Hij is een vreemde maar meeslepende figuur voor Perrin in de boeken. In seizoen 2 krijgt hij een rol, waarmee de verhaallijn van Perrin dus meer aandacht krijgt.

The Wheel of TIme zie je op Prime Video.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Elyas, Robert Jordan, Rafe Judkins

Populair nieuws