'Ozark' is een nog grotere hit dan je denkt

'Ozark' is een nog grotere hit dan je denkt

Netflix boekt een bijzonder groot succes met de serie Ozark blijkt nu weer.

Jim Pedd, 25 februari 2022 om 12:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de eerste week van de release van nieuwe afleveringen van seizoen 4 van Ozark is de serie maar liefst 4 miljard minuten bekeken. Dat blijkt uit nieuwe statistieken die Nielsen heeft vrijgegeven.
Ozark werd in 2016 gelanceerd en volgt een gezin dat naar de Ozarks in centraal Missouri verhuist. Hij moet het goed zien te maken met een groep drugscriminelen en proberen te overleven. Het eerste deel van het vierde en laatste seizoen debuteerde op 21 januari op Netflix en het is nog maar een paar weken wachten op het tweede deel.

Ozark seizoen 4
Nielsen meldt dat de 37 afleveringen van Ozark maar liefst 4,1 miljard minuten gestreamd werden in de week van de release van seizoen 4, deel 1.

Daarmee weet de serie voor de tweede keer de grens van 4 miljard minuten te doorbreken, wat eerder gebeurde in de lente van 2020 toen een groot deel van het publiek thuis zat wegens de eerste golf van COVID-lockdowns.

Het gaat trouwens om het totale aantal kijkers van de afleveringen allemaal bij elkaar. Het vierde seizoen van de serie werd 1,09 miljard minuten bekeken in de eerste releaseweek.

Ozark gaat in april weer verder op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman

Populair nieuws