search
Nieuw op Netflix: De spannende misdaadserie 'Juvenile Justice'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende misdaadserie 'Juvenile Justice'

De verwachtingen voor de nieuwe misdaadserie van Zuid-Koreaanse bodem staan hooggespannen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Zuid-Koreaanse series hebben er vandaag een nieuwe topper bij om te bekijken op streamingdienst Netflix. Vanaf nu is namelijk de spannende misdaadserie Juvenile Justice op 's werelds grootste streamingdienst te bekijken.

In de serie Juvenile Justice wordt het al snel duidelijk dat de rechter Eun-Seok een sterke hekel heeft aan jeugddeliquenten. Doorheen de verschillende afleveringen wordt het voor de rechter echter al snel duidelijk met welke sociale problemen deze jongeren vaak af te rekenen krijgen. Daarbij concludeert ze dat ook de maatschappij een grote verantwoordelijkheid draagt voor het eigenaardige gedrag van de kinderen.

Hoge verwachtingen
Telkens wanneer er een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks op Netflix verschijnt zijn de verwachtingen hooggespannen. Dat is uiteraard voor een groot deel het gevolg van het ongelofelijke succes van de reeks Squid Game.

De cast van Juvenile Justice bestaat onder meer uit namen als Anzu Lawson, Sanyee Yuan en Rich Ting. Verantwoordelijk voor de regie is Jong-Chan Hong. Het is voor het eerst dat een werk van deze regisseur zijn weg vindt naar Netflix.

Ben jij ook wel benieuwd naar de inhoud van deze gloednieuwe misdaadserie? Bekijk ze dan vanaf vandaag op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen