Eerste fanreacties 'Vikings: Valhalla' van Netflix: wat vinden fans ervan?

Eerste fanreacties 'Vikings: Valhalla' van Netflix

Vikings: Valhalla krijgt in elk geval drie seizoenen van Netflix, dus voorlopig is de serie here to stay!

Jim Pedd, 26 februari 2022 11:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste fanreacties op Vikings: Valhalla stromen binnen! De televisieserie van Netflix is sinds vrijdag te zien en blijkt het heel goed te doen bij de kijker.
Vikings: Valhalla werd op 25 februari gelanceerd en is een vervolg op Vikings van History Channel. De serie speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen in die serie af en laat zien hoe het de vikingen vergaat in een historisch tijdperk waarin het leven echt niet meer zo gemakkelijk voor ze is.

Vikings: Valhalla-reacties
De serie Vikings: Valhalla begint als de spanningen tussen de vikingen en Engelse adel een kookpunt bereiken. Dat leidt tot oorlog, tot doden en gruwelijk geweld. Intussen is er ook minder eendracht binnen de vikingen zelf, wat voor aanvullende spanningen zorgt. Religieus speelt er ook het een en ander, want lang niet iedereen wil meer vasthouden aan het eigen 'heidense' geloof.

Tegen die setting volgen we enkele van de bekendste vikingen uit de geschiedenis: Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir en Harald Hardrada.

Maar kunnen zij wel overtuigen? We zetten de eerste reacties voor je op een rij.Vikings: Valhalla zie je op Netflix.
Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Netflix, Recensies, Jeb Stuart, Michael Hirst, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Leo Suter, fanreacties

Populair nieuws