William Shatner doet bizarre 'Star Trek'-ontboezeming

William Shatners bizarre 'Star Trek'-ontboezeming

De acteur blijkt lang niet al zijn Star Trek-afleveringen te hebben bekeken.

Jim Pedd, 26 februari 2022 14:32

William Shatner speelde jarenlang de rol van kapitein James T. Kirk in Star Trek. In een nieuw interview onthult de acteur echter dat hij de meeste afleveringen die hij heeft opgenomen niet heeft gezien.
Shatner speelde in de eerste Star Trek-serie tussen 1966 en 1969 de rol van Kirk. Later sprak hij de stem van Kirk in voor de animatieserie Star Trek: The Animated Series, waarna de franchise de oversteek naar films maakte. Daarmee keerde Shatner nog zevenmaal terug als Kirk, eindigend in 1994 met de teleurstellende film Star Trek: Generations.

Star Trek kijken
Opmerkelijk genoeg blijkt dat Shatner niet alle afleveringen gezien heeft. Tijdens een interview met de site The Keene Sentinel sprak hij over vragen die hij vaak van het publiek krijgt.

De acteur blijkt niet eens zo heel veel te weten dat al zijn verschillende afleveringen. Er bestaat ook een goede kans dat hij ze niet gezien heeft, want hij vindt het maar niets om zichzelf te zien acteren.

"Het is zo lang geleden inmiddels," begon Shatner.

"Het publiek herinnert zich veel meer dan ik. Veel van hen hebben afleveringen van al die jaren oud recent nog gezien. De kans is best aanwezig dat ik ze niet gezien heb, omdat ik het niets vind om mijzelf op beeld te zien. Van de 70 uur die ik als Captain Kirk gemaakt heb, heb ik misschien minder dan de helft gezien."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: William Shatner, Star Trek

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws