'Percy Jackson'-serie van Disney+ komt er snel

'Percy Jackson'-serie van Disney+ komt er snel

De opnames van de aankomende Percy Jackson-serie lijken dan eindelijk gepland te worden.

Door onze nieuwsredactie, 26 februari 2022 15:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Percy Jackson and the Olympians-bedenker Rick Riordan bevestigde in een nieuwe blog dat Disney+ al heel snel van plan is te beginnen met de opnames van de nieuwe serie gebaseerd op zijn boeken.
"We gaan op 1 juni beginnen met de opnames, als alles volgens plan verloopt. Becky [Riordan's echtgenote] en ik gaan er vanaf dag 1 zijn!" aldus de acteur die in een uitgebreide blog schreef over zijn tiendaagse reis naar Los Angeles en Vancouver.

Percy Jackson and the Olympians
Niet alleen onthulde Riordan dat de begindatum van de opnames relatief snel volgt, ook wordt er al met verschillende mogelijke castleden gesproken. Sterker nog, er wordt nu gekeken naar de onderlinge chemie tussen castleden.

"Dit betekent dat we verschillende combinaties van jonge acteurs die we zien als interessante kandidaten voor de rollen van Percy, Annabeth en Grover, en we hebben scènes met hen gemaakt om te kijken hoe hun interactie was," legde Riordan uit.

"Het was informatief en opwindend en hoewel we nog geen besluit gemaakt hebben, gaat het proces wel goed. Zien hoe die acteurs deze rollen spelen, maakt dat ik wederom waardeer hoe getalenteerd en capabel middelbare scholieren kunnen zijn als ze die kans krijgen."
Bron: CBR

Lees meer over: Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws