Sheldon maakt het mensen wel heel moeilijk in 'Young Sheldon'

Sheldon maakt het mensen wel heel moeilijk

Dat wisten we natuurlijk al een beetje dankzij The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 27 februari 2022 om 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Young Sheldon laat zien hoeveel de vrienden van Sheldon hebben moeten doorstaan in The Big Bang Theory.
De prequelserie is weer terug van weggeweest en heeft meteen een opvallende aflevering, waarin Ming-Na Wen eindelijk debuteert als Dr. Carol Lee. Zij botst enorm met de jonge Sheldon. Die laatste heeft natuurlijk al langer een ding met verschillende professoren en mensen, met wie hij vrijwel standaard botst.

Young Sheldon
In Young Sheldon zien we hoe Dr. Linkletter en Dr. Sturgis het oneens zijn over een studie en hoe ze die moeten aanpakken. Dr. Lee moet de boel zien te fiksen, maar neemt het project over.

Daar zijn Dr. Linkletter en Dr. Sturgis mee akkoord, alleen Sheldon helemaal niet.

Sheldon wordt steeds minder gemakkelijk daarover. Als Dr. Lee en Sturgis vervolgens in het mandarijn in gesprek gaan en opmerken dat Sheldon geen 'uit-knop' heeft, wat betekent dat hij blijft doorgaan tot hij zijn zin krijgt. Dat leidt echt tot problemen.

Maar Sturgis vergist zich niet; hij brengt veel tijd door met het jonge kindgenie en weet precies hoe hij werkt. Sheldon is enorm vervelend soms en dat weten we ook van The Big Bang Theory. Tegelijk moesten Leonard en alle andere vrienden van de Pasadena-bende dat allemaal altijd maart doorstaan.

Waarom ze dat deden weten we dan weer niet, daar wordt nooit op ingegaan.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Sheldon, Young Sheldon, CBS

Populair nieuws