Deze 3 series worden veruit het meest bekeken op Netflix

Vikings: Valhalla is met zijn eerste seizoen al binnen een dag de best bekeken serie van dit moment op Netflix.

Jim Pedd, 27-02-2022 13:43

Elke zondag kijken we welke series het meest bekeken worden op Netflix in Nederland. Deze week staat er voor het eerst in toch best een tijdje een nieuwe serie bovenaan: Vikings: Valhalla.
Dat is een knappe prestatie, want normaliter doen series die op vrijdag gelanceerd worden er wat langer over om bovenaan te komen. De vikingen kennen echter geen medeleven en hebben maar meteen de eerste stek veroverd. Daarna volgt miniserie Inventing Anna, en is er voor het eerst geen plek meer in de top drie voor Manifest. Dat is voor het eerst in twee maanden!

De top drie
Goed, dan de top drie van Netflix.

1. Vikings: Valhalla: Bovenaan staan dus de vikingen, een spin-off van Vikings van History Channel, die zich honderd jaar later afspeelt. We volgen nu enkele van de meest bekende vikingen uit de geschiedenis, waaronder Leif Eriksson.

2. Inventing Anna: Een dame die de hele elite van New York weet te misleiden! Daar gaat deze serie om, maar dan met name om het onderzoek van een journalist die hiernaar gekeken heeft. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

3. One of Us is Lying: Vijf scholieren moeten nablijven. Alles lijkt redelijk normaal, tot een moord hen aan elkaar verbindt en maakt dat ze samen moeten proberen te overleven.
Lees meer over: Netflix, Vikings Valhalla, Top 3, Massaal, Nederland, Inventing Anna, One Of Us Is Lying

Populair nieuws

Laatste serienieuws