search
Fan van 'Vikings: Valhalla'? Check dan deze series op Netflix

Fan van 'Vikings: Valhalla'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft natuurlijk een enorm aanbod en daar duiken we ook vandaag weer in.

Jim Pedd
De serie Vikings: Valhalla domineert Netflix op dit moment. Al na 2 dagen op de streamingdienst, stond de show helemaal bovenaan.

Dat betekent vermoedelijk ook dat heel wat mensen al klaar zijn met kijken! Het goede nieuws is dat er nog eens twee seizoenen van elk acht afleveringen volgen. Maar het slechte nieuws is dat nog wel even gemaakt moet worden. Daarom zetten we nu drie series voor je op een rij die je moet kijken als je van Vikings: Valhalla houdt.

Drie aanraders
Hieronder de drie aanraders!

Vikings: natuurlijk moeten we Vikings wel aanraden. De serie is de voorloper, letterlijk verbonden aan Vikings: Valhalla en is het verhaal van de legendarische Ragnar Lothbrok en zijn zoons. Zes seizoenen lang vol geweld, met als een van de hoogtepunten de belegering van Parijs.

The Last Kingdom: Deze serie doet heel sterk denken aan Vikings. We volgen Uhtred, een geboren Saks die is opgevoegd door vikingen en probeert zijn geboorterecht op te eisen. Intussen moet Alfred de Grote zijn koninkrijk verdedigen.

Barbaren: Een Romeinse officier moet kiezen: gaat hij voor zijn volk, waar hij ooit van ontvoerd is door de Romeinen om als een van hen opgevoed te worden, of strijdt hij voor de mensen bij wie hij opgroeide?Aanbevolen artikelen