'Vikings: Valhalla' seizoen 2: Dit weten we al

'Vikings: Valhalla' seizoen 2: Dit weten we al

De serie Vikings: Valhalla gaat verder met een tweede en een derde seizoen.

Jim Pedd, 26 februari 2022 19:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Vikings spin-off Vikings: Valhalla is nu op Netflix te zien. In dit artikel vertellen we je wat je mag verwachten van het tweede seizoen van de televisieserie.
Vikings: Valhalla is het verhaal van Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir en Harald Sigurdsson. Ook zien we de epische gevechten die zij uitvochten tegen de Engelsen en de rivaliteiten tussen de verschillende sektes tussen vikingen. Maar het moge duidelijk zijn dat dit slechts het begin van een groter gevecht is.

Vikings: Valhalla seizoen 2
Ja, er komt een tweede seizoen van de serie. Dat houdt ook ruimte voor Leif, Freydis, Harald en alle andere personages die we ontmoetten in de show. Er wordt ook meer opgezet voor een breed historisch verhaal in seizoen 2. Extra mooi is dat Netflix ook een derde seizoen besteld heeft. Die twee seizoenen krijgen elk acht afleveringen.

Vikings: Valhalla en het vervolg
Vikings: Valhalla heeft best wat personages dood laten gaan. Denk aan Jarl Kare, maar genoeg ruimte overgelaten om verder te bouwen. Zo zullen we Leif weer terug zien keren, maar ook meer van King Canute, Olaf, Jarl haakon en Emma van Normandië.

Vikings: Valhalla-einde
Het einde van Vikings: Valhalla seizoen 1 laat zien dat de legers van Kare en Olaf verslagen worden, wat mogelijk was door de tijdige aankomst van Sweyn Forkbeard's vloot. Ook zien we dat Freydis de keuze maakt om Harald te redden, waarmee hun verhaal verder verkend zal worden. En dan zien we nog hoe hij de koning van Noorwegen wil worden en Leif een heel eigen kant op gaat.

De opnames
De opnames van het nieuwe seizoen van Vikings: Valhalla zijn al rond. In november vorig jaar werden de opnames afgerond. De verwachting is dat eind dit jaar het seizoen te zien zal zijn, maar het kan ook dat we tot februari 2023 moeten wachten.

Vikings: Valhalla zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Netflix, Jeb Stuart, Michael Hirst, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Leo Suter

Populair nieuws