'Grey's Anatomy' herhaalt weer een fout

'Grey's Anatomy' herhaalt weer een fout

De serie Grey's Anatomy maakt dezelfde fout als eerder gebeurde rond de exit van iemand.

Jim Pedd, 28 februari 2022 11:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy seizoen 18, aflevering 9 neemt afscheid van de geliefde Iers arts Cormac Hayes. Het afscheid voelde wel erg bekend, want andere liefdes van Meredith verdwenen op soortgelijke wijze.
Hetzelfde gebeurde met Nathan Riggs aan het einde van seizoen 13. Beide personages hadden een plotseling en matig geschreven exit van de serie.

Grey's Anatomy-afscheid
In dit geval leren we dat Owen drugs heeft gegeven aan Noah zodat hij dood zou gaan. Hayes kreeg het verzoek of hij meer medicijnen wilde leveren aan drie veteranen met soortgelijke aandoeningen, mocht Owen dood gaan bij de val.

Hayes besloot het niet te doen, maar Owen vroeg hem alles te vergeten. Dat kon Hayes niet en dus vertelde hij Miranda wat Owen gedaan heeft. Waarop zij alleen maar lof voor hem had. Dit gaf de doorslag voor Hayes om ontslag te nemen.

De exit van Hayes lijkt heel erg op die van Riggs, een andere geliefde van Meredith. In dat geval kwam er ineens een vergeten voormalig verloofde van Riggs langs en besloot hij met haar weg te gaan. Zodra hij geen doel meer had in de serie, werd het personage eruit geschreven.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws