Emotioneel afscheid van 'The Walking Dead'-acteur

Lauren Cohan gaat haar co-castlid duidelijk missen, blijkt uit haar Instagram-bericht.

Jim Pedd, 28 februari 2022 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lauren Cohan eert een recent vertrokken The Walking Dead-acteur. Het laatste seizoen van de zombieserie van AMC is recent begonnen met zijn tweede deel en dat belooft nu al vol gruwelen en afscheidsmomenten te zitten.
The Walking Dead keerde terug met precies het moment dat Leah Maggie en de rest van haar team aanviel. We zien vervolgens hoe het verloopt, de personages die samen de Reapers vormen verslagen worden en hoe Maggie afscheid neemt van niemand minder dan Alden. Die zat nog altijd in een kerk waar Maggie hem had achtergelaten en bleek nu een zombie geworden te zijn.

The Walking Dead-afscheid
Zoals zo vaak gebeurde in de The Walking Dead-serie, moest Maggie dus afscheid van hem nemen. En dat was weer een uiterst pijnlijk moment.

De dood van Alden was emotioneel, maar natuurlijk echt niet helemaal verrassend. Tegelijk merken we wel dat Maggie-actrice Lauren Cohan het moeilijk vond.

Op Instagram nam ze afscheid van de acteur, Callan McAuliffe, die nu officieel vertrokken is uit de serie, nu zijn personage Alden niet meer leeft en geen zombie meer is.

The Walking Dead zie je op Disney+.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lauren Cohan, AMC, The Walking Dead, afscheid

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws