search
Nieuw op Netflix: Maak kennis met de 'Worst Roommates Ever'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Maak kennis met de 'Worst Roommates Ever'

In de reeks maak je kennis met de ergste huisgenoten waarmee je te maken kan krijgen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de Verenigde Staten is het de normaalste zaak van de wereld om op zoek te gaan naar een huisgenoot om op die manier de vaste kosten te kunnen delen. Dat, dat in de praktijk niet altijd even goed uitpakt bewijst de docuserie Worst Roommates Ever.

In deze gloednieuwe docuserie maken we kennis met een aantal mensen die nietsvermoedend een op het eerste zicht prima huisgenoot in huis halen. Echter wordt al snel duidelijk dat er iets gaande is met de persoon in kwestie. Enkelen blijken zelfs een oplichter of fraudeur te zijn. Daarnaast zijn er zelfs huisgenoten die gewelddadige trekken blijken te hebben.

Vijf afleveringen
De docuserie Worst Roommates Ever is een productie van Blumhouse. Het betreft hier een studio die ervoor heeft gekozen om zich te specialiseren in het horrorgenre. Dit zorgt ervoor dat je reeds een beetje weet wat je kan verwachten.

Het eerste seizoen van deze gloednieuwe docuserie verschijnt op streamingdienst Netflix op 1 maart 2022. Het eerste seizoen bestaat uit vijf afleveringen.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat de serie Worst Roommates Ever allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het zeker de moeite waard om alvast even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen