'Vikings: Valhalla' gaat dit doen in seizoen 2

'Vikings: Valhalla' gaat dit doen in seizoen 2

Netflix maakt alvast twee hele nieuwe seizoenen van de serie Vikings: Valhalla.

Jim Pedd, 1 maart 2022 07:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vikings: Valhalla-bedenker Jeb Stuart hint op toekomstige expedities voor Leif en Freydis. Dat wordt heel spannend als we het zo lezen!
Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla ging op 25 februari van start op Netflix en telt acht afleveringen. De serie speelt zich 100 jaar na Vikings af en laat zien hoe de interne conflicten onder vikingen toenemen, wat ook blijkt te gelden voor de spanningen met de Engelsen. De serie start met de Battle of Stamford Bridge in 1066.

Vikings: Valhalla seizoen 2
Bekend is dat Vikings: Valhalla een tweede en een derde seizoen krijgt. Netflix heeft namelijk 24 afleveringen besteld, wat gelijk staat aan drie seizoenen van elk acht afleveringen.

Het einde van Vikings: Valhalla seizoen 1 toont de Battle of Stamford Bridge en laat zien dat Liv daarbij om het leven komt. Zij smeekt Leif om zich bij haar in Valhalla te voegen, waarna ze in zijn armen sterft. Leif zit daar aan het eind te trillen, bedekt met bloed en is woedend.

Tijdens een interview vertelde Jeb Stuart dat we meer gaan zien van Thorgunna, de vrouw waar Leif verliefd op wordt na de dood van Liv. En we gaan vermoedelijk wel een en ander zien van nieuwe reizen van de twee. Alleen gaan we vermoedelijk niet zien hoe de twee naar Noord-Amerika gaan.

"Daar breng ik ze straks niet daartoe," aldus Stuart. Hij wil wel laten zien hoe de twee kinderen van Erik de Rode verkenners en ontdekkingsreizigers werden.

Vikings: Valhalla seizoen 1 zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Netflix, Jeb Stuart, Michael Hirst, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Leo Suter

Populair nieuws