search
Eindelijk goed nieuws over 'Avatar: The Last Airbender'-series
Series / Nieuws

Eindelijk goed nieuws over 'Avatar: The Last Airbender'-series

Avatar: The Last Airbender krijgt heel wat nieuwe series en zelfs films.

Tijdens het recente Paramount Investor Event onthulde het bedrijf een aantal projecten. Een van de grootste afwezigen was echter Avatar Studios.

Die studio werd enkele maanden geleden opgericht door Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, bedenkers van Avatar: The Last Airbender. Zij maakten echter helemaal niets bekend over de toekomstige nieuwe films en series die ze ontwikkelen. Maar hebben toch een sprankeltje hoop voor fans.

Avatar: The Last Airbender-aankondigingen
Avatar Studios werkt aan diverse nieuwe verhalen in het universum van Aang en Korra. De bedenkers hebben recent ook verteld dat ze komen met computer-gegenereerde animatie om toekomstige verhalen tot leven te brengen.

Maar ook dat het nog enige jaren gaat duren voordat de nieuwe wereld weer tot leven komt. Gelukkig horen we nu dat er snel aankondigingen zouden kunnen volgen.

Twitter-pagina Avatar News deelde een Instagram-bericht waarin Avatar Studios reageert op een fan en belooft dat er een update aan zit te komen nadat de studio dus volledig afwezig bleek te zijn tijdens het event.

Hieronder het bericht:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen