'Doctor Who' gaat fans dolgelukkig maken met zijn nieuwe seizoen

'Doctor Who' gaat fans dolgelukkig maken

Doctor Who lijkt een aantal oude bekenden terug te laten keren voor een speciale aflevering.

Jim Pedd, 3 maart 2022 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who gaat richting een bijzonder moment. Niet alleen zien we straks een veertiende (!) incarnatie van de hoofdpersoon, ook lijkt men een aantal oude bekenden terug te halen.
De Time Lord wordt elke paar jaar vervangen door een nieuwe acteur of actrice en lanceert dan eigenlijk de serie opnieuw. Daardoor blijft die verfrissend en goed, en dat maakt dat de serie het al een kleine 60 jaar volhoudt.

Doctor Who 60 jaar
Doctor Who is bijna 60 jaar oud; in de herfst van 2023 viert men die mijlpaal met een speciale aflevering waarin onder meer Jodie Whittaker weer terug schijnt te keren na vier jaar als de hoofdrolspeelster van de serie.

The Sun meldt nu dat showrunner Russell T. Davies, die de leiding over de serie Doctor Who overneemt van Chris Chibnall, probeert om zowel David Tennant als Matt Smith terug te halen in de hoofdrollen.

Tegelijk hopen fans enorm dat ook acteur Christopher Eccleston en Peter Capaldi tekenen voor een terugkeer in de serie. Geen van de castleden heeft tot nu toe bekendgemaakt dat ze ook echt terugkeren, maar dat Davies er alles op zet om dit te regelen is niet gek.

Doctor Who keert binnenkort terug met een speciale aflevering waarin Whittaker te zien is als de Doctor.
Bron: The Sun

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Russell T Davies, David Tennant, Matt Smith, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws