search

Ons nieuws van donderdag 3 maart 2022

Steven Spielberg had belangrijke rol bij maken 'Halo'-serie
Series / Nieuws

Steven Spielberg had belangrijke rol bij maken 'Halo'-serie

Op 24 maart gaan we eindelijk zien of de jarenlange ontwikkeling van Halo zijn vruchten heeft afgeworpen.

Al in 2013 werd aangekondigd dat Steven Spielberg als uitvoerend producent betrokken was bij een Halo-serie, gebaseerd op de gelijknamige videogames. Maar is de beroemdste regisseur uit de filmgeschiedenis nog steeds betrokken bij de serie?

Hoewel de Paramount+-serie nog steeds wordt gemaakt door Spielbergs Amblin Television, wil dat niet per se betekenen dat de man zelf veel met de show te maken heeft. Volgens uitvoerend producent Darryl Frank is het echter wel degelijk zo dat Spielberg een flinke vinger in de pap heeft:

"We hebben de serie behandeld als een 'legacy'-project van Steven. Hij las elk script, koos verschillende showrunners, schrijvers, regisseurs, cast, productie-design en visuele effecten. Hij keek mee naar elk aspect ervan."

Een goed teken
Vooral voor degenen die nog twijfelen aan de serie zal dit goed nieuws zijn. Spielberg mikt altijd behoorlijk hoog qua kwaliteit, dus laten we hopen dat zijn oog de serie ten goede komt.

In Halo wordt de rol van Master Chief gespeeld door Pablo Schreiber. De serie is vanaf 24 maart a.s. te streamen via Paramount+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu wanneer monsterhit 'Manifest' seizoen 4 terug is
Series / Nieuws

We weten nu wanneer monsterhit 'Manifest' seizoen 4 terug is

Netflix komt in november met het vierde seizoen van Manifest, horen we nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Manifest mikt op een release in november 2022. De bovennatuurlijke dramaserie focust zich op de mysterieuze verdwijning en met name verschijning van de passagiers en crew van een commercieel vliegtuig.

Manifest werd in de loop van juni 2021 geannuleerd door NBC door lage kijkcijfers. Fans voerden lange tijd campagne voor een revival, maar zover kwam het uiteindelijk in eerste instantie niet. Tot Netflix ingrijpt.

Manifest seizoen 4
Het vierde seizoen van Manifest werd in augustus besteld toen bleek dat Netflix goede kijkcijfers scoorde met het uitzenden van afleveringen op zijn dienst.

Netflix besloot daarom een extra groot vierde en laatste seizoen te maken van Manifest. Om afscheid te nemen van Manifest keren een boel castleden terug, waaronder Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor. Lang werd gedacht dat Matt Long niet terug zou keren, maar later bleek dit toch het geval.

Showrunner Jeff Rake liet in een reactie op schrijver Stephen King nog weten dat de serie Manifest in november terugkeert. Manifest zie je nu op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' seizoen 2 onthult zijn nieuwe gezichten
Series / Posters

'Bridgerton' seizoen 2 onthult zijn nieuwe gezichten

Richting het einde van deze maand start het tweede seizoen van Bridgerton.

In 2020 was het Amerikaans kostuumdrama Bridgerton een groot succes voor Netflix. Vele miljoenen mensen zagen de serie en Netflix was er als de kippen bij om de serie te verlengen, en wel tot en met seizoen vier. Veel Bridgerton dus komende jaren.

In de serie komen uiteraard de nodige personages voor en in seizoen twee komen er een paar bij, nog los van het vertrek van acteur Regé-Jean Page (Simon Basset, Duke of Hastings) die de serie vaarwel zei na het eerste seizoen.

Personageposters voor seizoen 2
Hieronder zie je nu een flinke reeks posters waarop je de belangrijkste nieuwe en bestaande personages ziet. Netflix heeft de personages niet allemaal een eigen affiche gegeven, maar juist vooral gezamenlijk afgebeeld.

Het tweede seizoen van Bridgerton start op 25 maart en het eerste seizoen met acht afleveringen kun je nu nog mooi even op Netflix aanzetten.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'One of Us Is Lying'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'One of Us Is Lying'

Deze dertien-in-een-dozijn-serie weet niet te ontsnappen aan de valkuilen van moderne oppervlakkigheid.

Regie: Benjamin Semanoff, John Scott, Sophia Takal | Cast: Annalisa Cochrane (Addy), Chibuikem Uche (Cooper), Marianly Tejada (Bronwyn), Cooper van Grootel (Nate), Barrett Carnahan (Jake), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 44-51 minuten | Jaar: 2021

Vijf tieners roepen hel en verdoemenis over zich af als zij worden gesommeerd tot een uurtje nablijven. Een spelletje Cluedo voor gevorderden ontvouwt zich terwijl de vier overgebleven tieners uitzoeken wie de leugenaar in hun midden is. Was het de cheerleader met de pindaolie in het klaslokaal?

Simon, de onbetwiste roddelkoning van Bayview High, ontmoet zijn 'nootlot' tijdens een middagje nablijven met vier andere scholieren. Terwijl hij hoestend en proestend op de grond ligt, kunnen zijn medestudenten geen EpiPen vinden om hem te redden van zijn pinda-allergie en lijkt Simons lot bezegeld. One of Us Is Lying neemt je mee in de zoektocht naar de oorzaak van dit ongeluk. Of was het geen ongeluk?

De jongeren die zijn dood moesten aanschouwen, hebben alle vier een duidelijk motief en meer dan genoeg gelegenheid. De plaatselijke politie voelt zich hierdoor aangetrokken als een vlieg tot een blauw licht, met een gelijkwaardig tegenvallend resultaat. Het is dan ook aan de jongeren om de waarheid aan het licht te krijgen.

Vlak voordat Simon om het leven kwam, stond hij op het punt een klokkenluider te worden van het kaliber Quasimodo. Maar dan wel een met een Robin Hood-complex: Simon steelt de leugens van zijn populaire klasgenootjes en deelt ze met iedereen die het maar wil lezen via zijn zelfontworpen app. Hierbij laat hij zich niet tegenhouden door enige vorm van fatsoen of barmhartigheid.

Zodra de eerste post op de app verschijnt ná het overlijden van Simon, gaan alle alarmbellen af. Wie kent de geheimen van Bayview High net zo goed als Simon? Een voor een worden de vier overblijvende nablijvers aan de schandpaal genageld en als verdachten gebrandmerkt.

Het clichématige gevoel dat One of Us Is Lying oproept wordt nog eens versterkt doordat de personages zo hard het stereotype ingeduwd worden dat het bijna een gevalletje #MeToo is. We nemen een cheerleader, een honkbalpitcher, een drugsdealer en een nerd, voegen een snufje alternatieveling toe en mixen dit eens goed met wat persoonlijke problemen. Hét recept voor een American highschool-cocktail met dodelijke afloop.

Als het dan toch lukt om door de sluiers van clichés heen te kijken, dan wacht daar een wereld die doet denken aan The Breakfast Club en Pretty Little Liars. De veel te mooie Amerikaanse jeugd schroomt niet om elkaar zo nu en dan voor de bus te gooien of een mes in de rug te steken. Dit zorgt op zichzelf voor vermakelijke televisie maar geeft nou net geen Sherlock Holmes-kwaliteit aan de speurtocht naar de pindamoordenaar.

★★☆☆☆

One of Us Is Lying is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al onenigheid over einde 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Nu al onenigheid over einde 'Star Trek: Picard'

Het derde seizoen van Star Trek: Picard veroorzaakt zelfs bij cast en crew onenigheid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Patrick Stewart hint erop dat Star Trek: Picard gaat eindigen met een finale die niet voor grote tevredenheid bij alle fans zal zorgen. De derde reeks van de serie is al in de maak en brengt de serie rond Jean-Luc Picard tot een definitief einde.

Zeer binnenkort gaat Star Trek: Picard weer van start, ditmaal met uitzendingen van zijn tweede seizoen. We zien onder meer Whoopi Goldberg terugkeren, maar er is ook een rol voor John de Lancie als oude bekende in de franchise.

Star Trek: Picard-einde
Star Trek: Picard gaat richting het einde. Eerder dit jaar bevestigde Stewart namelijk dat het derde seizoen altijd al gepland stond als het laatste seizoen.

Dat laatste seizoen is back-to-back met het tweede seizoen opgenomen, dus zou er zomaar eens snel kunnen komen. Tegenover Collider vertelt hij:

"Volgers van Picard zullen merken dat als we het einde van seizoen drie bereikt hebben, de conclusie onverwacht is en dat je er vraagtekens bij gaat zetten. Ik kijk er enorm naar uit, omdat het zorgt voor een groot vraagteken boven je hoofd. Ik wil niet zeggen dat er over tien jaar nog een serie komt waarin je ziet hoe ik zorg voor mijn wijngaard, maar toch. Er zijn wat ruzies geweest met een aantal van onze mensen, omdat ze dit zagen als een afsluiting en ik zie dat niet zo."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf! Dit wordt de eerste Nederlandse Disney+ Original
Series / Nieuws

Gaaf! Dit wordt de eerste Nederlandse Disney+ Original

Disney+ heeft vandaag de serie Nemesis besteld, eentje die de eerste Nederlandse wordt.

Disney+ heeft zijn eerste Nederlandse Original besteld: Nemesis. De serie wordt geproduceerd door Pupkin en is de eerste originele Nederlandse dramaserie die gemaakt wordt voor het platform van Disney.

Het gaat om een misdaadserie die draait om de vermenging van de onder- en bovenwereld. De serie Nemesis is gebaseerd op het gelijknamige boek van Simon de Waal en gemaakt met showrunners Willem Bosch en Pieter Kuijpers. Zij werkten eerder aan hits als Van God Los en Riphagen.

Nog lang wachten
Waarschijnlijk moeten we nog lang wachten op Nemesis. De serie is namelijk naar verwachting in het najaar van 2023 te zien op de streamingdienst.

Nemesis is een politiethriller over Officier van Justitie Sylvia van Maele die na een genadeloze moord op een kroongetuige in haar eigen huis, besluit het heft in eigen handen te nemen. Samen met een ondergronds team van rechercheurs opent zij de jacht op een groep internationale misdadigers die tot dan buiten het bereik van de wet is gebleven.

De show draait om misdaadbestrijding in 2022, waar politie en overheid niet langer lijken opgewassen tegen de internationale criminaliteit. Het is door belastingontduiking en beperkte regulering steeds moeilijker het verschil te zien tussen criminele bendes en multinationals. Een psychologische thriller over een vrouw in een wereld van mannen die elkaar nu al te lang de hand boven het hoofd houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-acteur was blut voor hij begon met die serie
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-acteur was blut voor hij begon met die serie

Bob Odenkirk blijkt het behoorlijk zwaar gehad te hebben voordat hij een steracteur werd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk onthulde in een nieuw interview dat hij blut was voordat hij gecast werd in Breaking Bad. In die serie had hij een carrière definiërende rol als Saul Goodman vanaf het tweede seizoen.

Odenkirk was vervolgens ook te zien in Better Call Saul, waarvan we dit jaar nog het zesde en helaas laatste seizoen kunnen zien. Het eerste deel daarvan debuteert in april op AMC en op Netflix.

Helemaal blut
Odenkirk was voordat hij tekende voor de rol van de sketchy advocaat een komedie-icoon in de Verenigde Staten en werkte onder meer mee aan Saturday Night Live. Hij hoopte onder meer een grote rol te krijgen in The Office, maar zag de rol van Michael Scott aan zich voorbij gaan.

Pas in 2009 brak hij echt door, wat gebeurde toen hij tekende voor de rol van Saul Goodman. Die corrupte advocaat speelt hij nog altijd.

En dat was mooi, want de acteur onthulde tijdens The Howard Stern show dat hij bankroet was voordat hij de inmiddels iconische rol aangeboden had gekregen. Hij kwam terecht, zoals hij het zelf zegt, in een "financieel gat" waar hij uit moest zien te klimmen om rond te komen.

Better Call Saul zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ wijzigt zijn parental controls voor Netflix-series
Series / Nieuws

Disney+ wijzigt zijn parental controls voor Netflix-series

De Netflix-series rond Marvel Television zijn straks allemaal te zien op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is officieel: de Netflix/Marvel-series komen naar Disney+. Vorige maand bleek in alle stilte dat de televisieseries rond Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones en de Defenders allemaal van Netflix zouden verdwijnen.

Het duurde vervolgens een tijdje voordat we erachter kwamen dat de series, zoals we toen vermoed hadden, ook echt naar Disney+ zouden komen. Nu is dat zeker, en brengt Disney+ een belangrijke wijziging aan in zijn parental controls.

Disney+ wijziging
Disney+ wijzigt namelijk de parental controls om tegemoet te komen aan de series, die toch wel wat bloederige momenten bevatten en hard geweld.

De series komen op 16 maart op Disney+ te staan. Abonnees krijgen dan een prompt te zien waarin hen gevraagd wordt hun instellingen te controleren. Vervolgens is er de mogelijkheid om content rating restricties in te stellen voor elk profiel op Disney+ en een pincode in te stellen om profielen te vergrendelen.

Als je de settings hetzelfde laat, ervaar je de streamingdienst Disney+ als een "TV-14 content rating omgeving".

Concreet betekent dat dus dat we een en ander zien wijzigen bij Disney+, om tegemoet te komen aan de toffe releases van Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vette 'Halo'-poster laat Master Chief in al zijn glorie zien
Series / Posters

Vette 'Halo'-poster laat Master Chief in al zijn glorie zien

Master Chief ziet er tof uit op deze poster van de Halo-serie die Paramount+ deze maand lanceert.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hij is de afgelopen twee decennia vaak genoemd als een van de meest iconische en elk geval herkenbare personages in de videogame-geschiedenis: Master Chief. De oorlogsheld staat op het punt om de oversteek te maken naar live-action in de Halo-serie op Paramount+.

Om fans alvast voor te bereiden op het debuut van Petty Officer John-117, is op het officiële Twitter-account van Halo een poster te zien van de protagonist in zijn iconische harnas.

Halo-poster van Paramount+
De Halo-serie zat er al jaren aan te komen. Heel lang is gemikt op een live-action film, die geregisseerd zou worden door The Lord of the Rings-maker Peter Jackson.

Maar nu wordt het dus een serie, die eind deze maand op Paramount+ zijn debuut maakt.

Check hieronder de toffe poster van Halo:



De Halo-serie speelt zich in de 26ste eeuw af. We zien hoe de mensheid verwikkeld is in een zware oorlog met de Covenant, buitenaardse wezens die het voorzien hebben op onze soort en ons compleet willen uitroeien. Een oorlog die bijna niet te winnen is, maar gelukkig hebben wij als mensheid de Spartans om ons te helpen, waar Master Chief er een van is!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' gaat fans dolgelukkig maken met zijn nieuwe seizoen
Series / Nieuws

'Doctor Who' gaat fans dolgelukkig maken met zijn nieuwe seizoen

Doctor Who lijkt een aantal oude bekenden terug te laten keren voor een speciale aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who gaat richting een bijzonder moment. Niet alleen zien we straks een veertiende (!) incarnatie van de hoofdpersoon, ook lijkt men een aantal oude bekenden terug te halen.

De Time Lord wordt elke paar jaar vervangen door een nieuwe acteur of actrice en lanceert dan eigenlijk de serie opnieuw. Daardoor blijft die verfrissend en goed, en dat maakt dat de serie het al een kleine 60 jaar volhoudt.

Doctor Who 60 jaar
Doctor Who is bijna 60 jaar oud; in de herfst van 2023 viert men die mijlpaal met een speciale aflevering waarin onder meer Jodie Whittaker weer terug schijnt te keren na vier jaar als de hoofdrolspeelster van de serie.

The Sun meldt nu dat showrunner Russell T. Davies, die de leiding over de serie Doctor Who overneemt van Chris Chibnall, probeert om zowel David Tennant als Matt Smith terug te halen in de hoofdrollen.

Tegelijk hopen fans enorm dat ook acteur Christopher Eccleston en Peter Capaldi tekenen voor een terugkeer in de serie. Geen van de castleden heeft tot nu toe bekendgemaakt dat ze ook echt terugkeren, maar dat Davies er alles op zet om dit te regelen is niet gek.

Doctor Who keert binnenkort terug met een speciale aflevering waarin Whittaker te zien is als de Doctor.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws als je uitkeek naar 'Star Wars: The Bad Batch' seizoen 2
Series / Nieuws

Slecht nieuws als je uitkeek naar 'Star Wars: The Bad Batch' seizoen 2

Seizoen 2 van Star Wars: The Bad Batch laat langer op zich wachten dan gedacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het wachten op het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch zal langer duren dan oorspronkelijk verwacht werd.

Star Wars: The Bad Batch is de opvolger van Star Wars: The Clone Wars en focust op het ragtag team van Clone Force 99. De klonen waren immuun tegen de mentale commando's die hun kompanen kregen via een chip, omdat ze genetische mutaties hadden.

Star Wars: The Bad Batch seizoen 2
Star Wars: The Bad Batch seizoen 1 ging van start in de zomer van 2021 met 16 afleveringen. Helaas horen we nu via het blad Star Wars Insider nummer 209 dat de serie wat langer op zich laat wachten dan eerder verwacht.

In het blad lezen we namelijk niet dat Star Wars: The Bad Batch in de lente van 2022 terug keert. De animatieserie zal eind 2022 te zien zijn volgens het blad.

De kans is daarmee groot dat de serie ergens na de zomer van dit jaar te zien zal zijn op streamingdienst Disney+. Dat is mooi, want dan kunnen we iets van Star Wars zien nadat men Obi-Wan Kenobi heeft afgerond en we moeten wachten op de release van Star Wars: Andor en Star Wars: Ahsoka.

Star Wars: The Bad Batch zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard'-foto brengt bekende na jaren terug
Series / Foto's

'Star Trek: Picard'-foto brengt bekende na jaren terug

Whoopi Goldberg is voor het eerst in lange tijd terug in Star Trek als Guinan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe foto van Star Trek: Picard seizoen 2 onthult Whoopi Goldberg als Guinan. Goldberg werd voor het eerst voorgesteld in seizoen 2 van Star Trek: The Next Generation en keert nu na jaren afwezigheid als Guinan, terug.

We leerden Guinan kennen als de enigmatische bartender van 10 Forward en een trouwe bondgenoot van kapitein Jean-Luc Picard. Nu keert Guinan dus terug in de serie, waarin we onder meer Patrick Stewart, Alison Pill, Jeri Ryan, Michelle Hurd, Evan Evagora, Orla Brady, Isa Briones, Santiago Cabrera, Brent Spiner en Star Trek-veteraan John de Lancie zien.

Star Trek: Picard seizoen 2
Star Trek: Picard pikt de draad dertig jaar na The Next Generation op. Star Trek: Picard bracht in zijn eerste seizoen al een aantal oude bekenden terug, waaronder Data, Riker en Deanna Troi.

Nu zien we dus ook Goldberg, die tijdens een verschijning in The View door Stewart persoonlijk werd gevraagd om terug te keren. Dat aanbod sloeg Goldberg gelukkig niet af.

Wat de rol van Guinan zal zijn in Star Trek: Picard is nog altijd de vraag. Maar duidelijk is wel dat ze een mooie rol krijgt.

Op onderstaande foto zien we haar op een iconische locatie! Star Trek: Picard stream je op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ maakt bijzondere nieuwe serie van 'Mr. Robot'-bedenker
Series / Nieuws

Apple TV+ maakt bijzondere nieuwe serie van 'Mr. Robot'-bedenker

Metropolis krijgt een serie van Sam Esmail op de streamingdienst van Apple TV+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Metropolis komt naar Apple TV+. Fans van Mr. Robot hebben daarmee een reden om naar uit te kijken.

The Wrap weet te melden dat de dramaserie van Sam Esmail namelijk een compleet eerste seizoen krijgt. De regisseur zal ook de scenario's van Metropolis schrijven.

Metropolis
De titel Metropolis is herkenbaar voor fans van klassieke films, want hij verwijst naar de film uit 1927 van Fritz Lang. Deze serie borduurt voort op wat wat zagen in de productie van de bekende sci-fi regisseur uit de begindagen van de filmindustrie.

In 1927 won Metropolis de wereld voor zich. Metropolis was het verhaal van een futuristische stad, waarin rijke bewoners vanuit torens hoog in de wolken heersen. Een stel geliefden vindt elkaar en werkt aan het stoppen van het systeem.

Esmail gaat daar dus een serie over maken. Waar deze precies over zal gaan is nog de vraag, maar het moge duidelijk zijn dat het een ambitieus project is.

Metropolis is niet het enige project waar Esmail aan werkt. Hij is ook betrokken bij de reboot van Battlestar Galactica van Peacock.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla' brengt bijzonder mooi eerbetoon
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla' brengt bijzonder mooi eerbetoon

Een van de opvallendste personages uit Vikings krijgt extra eer in Vikings: Valhalla.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Frida Gustavsson speelt de rol van Freydis Eirí­ksdóttir in de serie Vikings: Valhalla van Netflix. Zij vertelt nu dat haar personage dient als eerbetoon aan een oude bekende van Vikings.

Vikings: Valhalla speelt zich honderd jaar later af en toont de laatste jaren van het Viking-tijdperk. We zien een hele rits nieuwe personages in Vikings: Valhalla, die voor een deel ook helemaal geen band hebben met de oude bekenden. Een verwijzing wordt gemaakt naar Lagertha van actrice Katheryn Winnick.

Vikings: Valhalla-eerbetoon
Freydis staat centraal in de serie, net als Leif Erikson, Harald Hardrada en William the Conquerer. Tijdens een interview met GamesRadar vertelde Gustavsson over de geest van haar voorganger Lagertha. Ze neemt als het ware "de toorts van deze vrouwelijke hoofdpersoon, deze badass vrouwelijke krijger" over.

"Het zijn verschillende mensen. Zij hebben het nalatenschap van Erik de Rode, hun vader, heel anders opgevat," begon Gustavsson over de verhouding van Freydis met haar broer Leif.

"Waar Freydis enorm koppig, eerlijk en tegen verandering is, is Leif iemand die een stapje terug doet. Zij hebben een yin en yang-achtige relatie en leren echt van elkaar."

Seizoen 1 van Vikings: Valhalla zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Obi-Wan Kenobi'-nieuws laat fans sowieso doordraaien
Series / Nieuws

Dit 'Obi-Wan Kenobi'-nieuws laat fans sowieso doordraaien

Obi-Wan Kenobi lijkt een oude bekende terug te brengen, dat zou pas wat zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars-fans kijken enorm uit naar de komst van de miniserie Obi-Wan Kenobi op Disney+. De show brengt Ewan McGregor na jaren terug als het titelpersonage, voor een rematch met Hayden Christensen's Darth Vader.

De serie Obi-Wan Kenobi dient als epiloog op de prequeltrilogie en brug naar de oorspronkelijke trilogie. Verrassend is het dus niet dat er een opvallend nieuw gerucht over een terugkerend personage is.

Obi-Wan Kenobi-terugkeer
Het nieuwste gerucht gaat ironisch genoeg over het Star Wars-personage over wiens terugkeer al lange tijd gespeculeerd wordt door fans: die van Jedi-meester Qui-Gon Jinn, gespeeld door Liam Neeson.

Het verhaal komt voort uit een verhaal van Jason Ward van de site Making Star Wars, dat doorgaans als zeer betrouwbaar te boek staat.

We hoorden dat de kans aanwezig is dat Yoda terugkeert, maar ook Liam Neesons Qui-Gon Jinn.

Heel vreemd is dat niet, aangezien we daar al verhalen over hoorden in de film Revenge of the Sith. "Ik weet dat Qui-Gon erin zit, maar niet of het om een voice-over gaat, of dat hij een fysieke geest is", aldus Ward.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.