We weten nu wanneer monsterhit 'Manifest' seizoen 4 terug is

Monsterhit 'Manifest' seizoen 4 is snel terug

Netflix komt in november met het vierde seizoen van Manifest, horen we nu.

Jim Pedd, 3 maart 2022 13:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van Manifest mikt op een release in november 2022. De bovennatuurlijke dramaserie focust zich op de mysterieuze verdwijning en met name verschijning van de passagiers en crew van een commercieel vliegtuig.

Manifest werd in de loop van juni 2021 geannuleerd door NBC door lage kijkcijfers. Fans voerden lange tijd campagne voor een revival, maar zover kwam het uiteindelijk in eerste instantie niet. Tot Netflix ingrijpt.

Manifest seizoen 4
Het vierde seizoen van Manifest werd in augustus besteld toen bleek dat Netflix goede kijkcijfers scoorde met het uitzenden van afleveringen op zijn dienst.

Netflix besloot daarom een extra groot vierde en laatste seizoen te maken van Manifest. Om afscheid te nemen van Manifest keren een boel castleden terug, waaronder Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor. Lang werd gedacht dat Matt Long niet terug zou keren, maar later bleek dit toch het geval.

Showrunner Jeff Rake liet in een reactie op schrijver Stephen King nog weten dat de serie Manifest in november terugkeert. Manifest zie je nu op Netflix.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Manifest, Netflix, Jeff Rake

Populair nieuws