search
Steven Spielberg had belangrijke rol bij maken 'Halo'-serie
Series / Nieuws

Steven Spielberg had belangrijke rol bij maken 'Halo'-serie

Op 24 maart gaan we eindelijk zien of de jarenlange ontwikkeling van Halo zijn vruchten heeft afgeworpen.

Al in 2013 werd aangekondigd dat Steven Spielberg als uitvoerend producent betrokken was bij een Halo-serie, gebaseerd op de gelijknamige videogames. Maar is de beroemdste regisseur uit de filmgeschiedenis nog steeds betrokken bij de serie?

Hoewel de Paramount+-serie nog steeds wordt gemaakt door Spielbergs Amblin Television, wil dat niet per se betekenen dat de man zelf veel met de show te maken heeft. Volgens uitvoerend producent Darryl Frank is het echter wel degelijk zo dat Spielberg een flinke vinger in de pap heeft:

"We hebben de serie behandeld als een 'legacy'-project van Steven. Hij las elk script, koos verschillende showrunners, schrijvers, regisseurs, cast, productie-design en visuele effecten. Hij keek mee naar elk aspect ervan."

Een goed teken
Vooral voor degenen die nog twijfelen aan de serie zal dit goed nieuws zijn. Spielberg mikt altijd behoorlijk hoog qua kwaliteit, dus laten we hopen dat zijn oog de serie ten goede komt.

In Halo wordt de rol van Master Chief gespeeld door Pablo Schreiber. De serie is vanaf 24 maart a.s. te streamen via Paramount+.



Aanbevolen artikelen