Nederlanders bingen deze 3 series massaal op Netflix

Netflix-abonnees houden van bingen en dat blijkt ook deze week maar weer.

Jim Pedd, 23-01-2022 10:34

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Elke zondag zetten we de meest bekeken series van de week op Netflix voor je op een rij. Deze week was weer in handen van Manifest, de mystery serie die Netflix recent overkocht en een vierde seizoen gunde.
Netflix lanceerde vrijdag het vierde seizoen - althans, het eerste deel daarvan - van Ozark. Maar die serie blijkt niet populair genoeg te zijn om helemaal bovenaan te staan. In plaats daarvan neemt de serie nog de derde stek in op 't toplijstje van de streamingdienst. En gaat Too Hot to Handle nog voor.

De top drie
Goed, de top drie series van deze week is de volgende:

1. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

2. Too Hot to Handle: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleideling te doorstaan, mogen ze geen seks hebben in deze periode.

3. Ozark: Marty en Wendy worstelen in dit vierde seizoen met een problematisch aanbod. Ruth gaat er in haar eentje op uit, Jonah rebelleert en Omars neef maakt zijn aanwezigheid kenbaar.
Lees meer over: Netflix, Massaal, Nederland, Ozark, Too hot to handle, ozark

Populair nieuws