search
Nieuwe Prime Video-serie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe Prime Video-serie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes

The Boys Presents: Diabolical blijkt uitzonderlijk goed te scoren bij critici.

Het nieuwste project van Prime Video, The Boys Presents: Diabolical, is een gigantisch succes voor de streamingdienst. De serie scoort namelijk een rating van 100 procent op de site Rotten Tomatoes op moment van schrijven.

Er zijn tot nu toe 13 recensies online verschenen van The Boys Presents: Diabolical. Die zijn nog niet voldoende om de serie Certified Fresh te maken, maar dat zit er ogenschijnlijk wel in.

The Boys Presents: Diabolical
De serie The Boys Presents: Diabolical kreeg hoe dan ook laaiend enthousiaste recensies van critici.

We lezen dat The Boys Presents: Diabolical een behoorlijk gore serie is, precies zoals we zijn gaan verwachten van de moederserie. Maar dat niet alleen, hij is ook grappig en emotioneel. De spin-off is tegelijkertijd niet zo gestoord als zijn moederserie.

The Boys Presents: Diabolical heeft een heel groot ensemble, dat onder meer bestaat uit Giancarlo Esposito, Michael Cera, Don Cheadle, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Chace Crawford, Kieran Culkin, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Christian Slater, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Kevin Smith, Antony Starr. Dan zijn er nog Youn Yuh Jung. Seth Rogen, Aisha Tyler, Andy Samberg, Ilanna Glazer, Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Evan Goldberg, Simon Racioppa, Justin Roiland en Ben Bayouth die mee hebben geschreven.

Zij hebben allemaal op een eigen manier bijgedragen aan de serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen