search
Topdrukte met 12 nieuwe series op Netflix deze week
Series / Featured

Topdrukte met 12 nieuwe series op Netflix deze week

Deze week was behoorlijk druk op Netflix met 12 nieuwe series die zijn toegevoegd.

Elke vrijdag zetten we op een rij met welke series het aanbod van Netflix gegroeid is. Deze week zijn er elf series nieuw toegevoegd aan het aanbod, waarmee we weer een mooie week achter de rug hebben.

Snowpiercer (S03E06): De zoektocht naar de persoon die Layton probeerde te vermoorden, mondt uit in een dodelijke confrontatie. Roche blijft worstelen met zijn woede jegens Wilford.

The Guardians of Justice seizoen 1): Als hun schijnbaar onverschrokken leider zichzelf vernietigt, moet een team van gestoorde superhelden het opnemen tegen het etterende kwaad in de wereld... en in henzelf.

Superstore (seizoen 1): In een superstore in St. Louis probeert een groep werknemers met unieke persoonlijkheden om te gaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar.

Worst Roommate Ever (seizoen 1): Gewelddadige oplichters. IJskoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste vormen van samenwonen die je je kunt voorstellen.

Ritmo salvaje (seizoen 1): De tegenovergestelde werelden van twee dansers in Colombia botsen op en buiten de dansvloer wanneer hun ambitie naar succes hen op een verraderlijk pad brengt.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 2): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

Midnight at the Pera Palace: In een historisch hotel in Istanbul belandt een journaliste in het verleden en moet een complot verijdelen dat het lot van het moderne Turkije zou kunnen veranderen.

Lies and Deceit: Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

Legends of Tomorrow (seizoen 7, wekelijks een nieuwe aflevering): Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Pieces of Her (seizoen 1): Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

Making Fun (seizoen 1): De knorrige, expert knutselaar Jimmy DiResta laat kinderen heerlijk zinloze uitvindingen bedenken. En als hij zin heeft, gaan hij en zijn vrienden ermee aan de slag.

Mentiras (seizoen 1): Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen