Keiharde serie 'Daredevil' wordt veel tammer voor Disney+!?

Keiharde serie 'Daredevil' wordt veel tammer?

Daredevil zou naar Disney+ kunnen en daar door kunnen gaan met een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 04-03-2022 08:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Charlie Cox ziet het al helemaal zitten: een vierde seizoen van Daredevil. Ditmaal niet op Netflix, maar op Disney+, waar de serie straks op te zien zal zijn.
Mocht het zover komen, dan moeten er compromissen gesloten worden. Cox kan naar eigen zeggen wel akkoord gaan met een minder gewelddadig seizoen.

Daredevil
De serie Daredevil werd in 2015 gelanceerd op Netflix en enorm goed ontvangen. Het was een vrij duistere serie, met name vergeleken met andere Marvel-producties. Het spel van Cox kreeg ook behoorlijk wat lof.

De acteur is in Daredevil te zien als de hoofdpersoon. Hij mocht drie seizoenen maken van de serie op de streamingdienst, tot de serie abrupt geannuleerd werd door Netflix in 2018. Gelukkig kwamen we er vorige maand achter dat de serie, net als alle andere Marvel/Netflix-producties, naar Disney+ gaat.

Daar zou zomaar eens een nieuwe reeks gemaakt kunnen worden. Tegenover ComicBook vertelde Charlie Cox:

"Ik zie het nog wel gebeuren met de mensen van Marvel. Ik ben echt groot fan van alles wat ze tot nu toe gemaakt hebben en zou hen echt niet onderschatten. Dus als zij een PG-versie van Daredevil willen maken, die past bij wat we hebben gedaan, met wat minder bloed of iets, vind ik dat echt helemaal prima."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Daredevil, Netflix, Disney Plus, Charlie Cox

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws