Deze Prime Video-serie scoort beter dan gigahit 'The Wheel of Time'

Deze Prime Video-serie scoort enorm

Reacher doet het beter dan The Wheel of Time bij Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 4 maart 2022 09:57

Nielsen geeft elke week de streamingcijfers vrij. Dat is met terugwerkende kracht een lijstje, waarin je dus ziet welke series een maand geleden goed scoorden.
Deze week blijkt Reacher, een nieuwe serie van Prime Video, het ontzettend goed te doen. Zo erg dat hij zelfs beter bekeken wordt dan The Wheel of Time.

Reacher-serie
De serie Reacher is gebaseerd op de boeken van Lee Child en volgt een voormalig majoor uit het leger die door de Verenigde Staten trekt, op zoek naar mensen om te helpen.

De nieuwe serie heeft een hoofdrol voor Alan Ritchson en werd al enkele dagen na de première vernieuwd voor een tweede seizoen. Nu meldt The Hollywood Reporter dat de serie in zijn eerste drie dagen 1,84 miljard minuten bekeken werd in zijn eerste acht afleveringen.

Dat is meer dan welke serie van Prime Video dan ook in de eerste week dat deze gelanceerd werd. Nielsen meldt nu 19 maanden dit soort cijfers, dus het is een knappe prestatie. Ook is nu een nieuw record gevestigd voor de streamingdienst, want eerder boekte The Wheel of Time in november het record van 1,16 miljard minuten.

Reacher zie je nu op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Reacher, The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, kijkcijfers

Populair nieuws