Vind je Disney+ te duur? Dan hebben we goed nieuws

Disney+ gooit de prijs van een abonnement namelijk iets omlaag als je advertenties niet erg vindt.

Jim Pedd, 6 maart 2022 08:43

We hoorden al het gerucht dat Disney+ met een goedkopere versie zou komen. Vandaag horen we dat dit gerucht meer is dan dat: het nieuws klopt!
Disney kondigt namelijk aan dat er een nieuwe optie voor een abonnement komt. De nieuwe mogelijkheid lijkt eind dit jaar nog beschikbaar te zijn in de Verenigde Staten en komt tegen 2023 naar de rest van de wereld.

Disney+ abonnement
"De toegang tot Disney+ verbreden naar een groot publiek voor een lage prijs is voor iedereen een overwinning: consumenten, adverteerders en de vertellers van onze verhalen," zegt Kareem Daniel - voorzitter van Disney Media and Entertainment Distribution.

"Meer consumenten krijgen toegang tot onze geweldige content. Adverteerders kunnen een groter publiek bereiken en de vertellers van onze verhalen kunnen hun ongelofelijke werk met meer fans en meer families delen."

De bedoeling van Disney+ is om op die manier het doel van tussen de 230 en 260 miljoen abonnees te halen in 2024. Eind vorig jaar had Disney+ er in totaal 129,8 miljoen, wat alle verwachtingen overtrof.

The Walt Disney Company kondigde dit jaar aan dat het 30 miljard dollar uitgeeft aan content voor Disney+.

Bron: CBR

Lees meer over: Disney Plus, Abonnement, kosten, prijs, Streaming, Streamingdienst

Populair nieuws