search
'The Boys'-ster zit dik in de problemen
Series / Nieuws

'The Boys'-ster zit dik in de problemen

Antony Starr werd gearresteerd nadat hij geweld had gepleegd in Spanje.

Antony Starr heeft zijn innerlijke Homelander laten spreken en gevochten met een chefkok in Spanje. Het incident blijkt behoorlijk serieus, want de The Boys-acteur heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van 12 maanden gekregen.

Dat meldt de Daily Mail. Starr werd volgens de Britse krant op woensdag in Alicante gearresteerd, waar hij een Spaanse kok geslagen had en een glas in diens gezicht stuksloeg. De acteur bracht vervolgens twee nachten door in een Spaanse cel, waarna hij voor de snelrechter kwam te staan.

Antony Starr in de problemen
Antony Starr werd veroordeeld tot 12 maanden in de gevangenis, maar dat kan hij vermijden als hij binnen 72 uur een boete van 4.141 pond aan de kok betaalt. Gezien zijn werk zou dat wel goed moeten komen.

De 21-jarige kok heet Bathuel Araujo en stelt dat Starr "heel dronken" was en hem bedreigde voor zijn fysieke aanval.

"Je weet niet met wie je hebt zitten spotten, je weet niet wie ik ben en wat je gedaan hebt. Je hebt de fout van je leven gemaakt en ik ga op je letten. Ik wil je vermoorden", zou Starr dreigend gezegd hebben.

Starr's voorwaardelijke gevangenisstraf geldt voor 12 maanden. Als hij de komende twee jaar een misdrijf begaat, wordt het omgezet in een daadwerkelijke gevangenisstraf.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen