search
Helaas: Netflix brengt geliefde serie niet terug
Series / Nieuws

Helaas: Netflix brengt geliefde serie niet terug

Julie and the Phantoms maakt geen kans op een terugkeer, niet op Netflix.

De uitvoerend producent van Julie and the Phantoms laat weten dat er momenteel geen plan is voor een tweede seizoen. Dat vertelde Kenny Ortega tijdens een interview met Deadline.

Netflix maakte bekend dat Julie and the Phantoms geen tweede seizoen zou krijgen. Hoewel de serie heel wat fans vergaard had met de jaren, wil de streamingdienst geen nieuw seizoen maken. Dat heeft, zoals altijd wel bij dit soort besluiten, te maken met een combinatie van een te hoge kostprijs en te laag aantal kijkers.

Geen tweede seizoen
Julie and the Phantoms kreeg hel wat fans, die zelfs een petitie lanceerden. Die scoorde meer dan 100.000 handtekeningen. Alleen bleek dat niets uit te halen.

"Op dit moment komt er geen tweede seizoen," legde Ortega uit bij het interview. "Ik ben er dankbaar voor dat Netflix het project groen licht geeft, en Dan, Dave en ik dit mochten doen. Ik heb het gevoel dat dit een van de beste shows is die ik gemaakt heb en ik ben er trots op. En als het nooit meer gebeurt, geen leven na de dood heeft, ben ik dankbaar dat het bestaat. Ik hoop dat het voor altijd blijft bestaan, zodat anderen het vinden en jarenlang kijken."

"Maar alles is mogelijk. Ik wil het niet vervloeken. Als Netflix door wil gaan in de toekomst, heeft misschien wel iemand interesse in die terugkeer. Misschien kunnen we de kids laten toeren als muziekgroep, of een film maken. Maar op dit moment is er geen plan."

Julie and the Phantoms zie je op Netflix.



Aanbevolen artikelen