search

Ons nieuws van zondag 6 maart 2022

Veelbelovende serie abrupt gecanceld na eerste seizoen
Series / Nieuws

Veelbelovende serie abrupt gecanceld na eerste seizoen

De serie Ordinary Joe van producent Matt Reeves krijgt geen vervolg.

NBC gaat niet verder met de serie Ordinary Joe met Jimmy Wolk in de hoofdrol. Dit meldt Deadline. Het nieuws komt iets meer dan een maand na de finale van seizoen één.

Het drama kwam van House-veteranen Russel Friend en Garrett Lerner en The Batman-schrijver/regisseur Matt Reeves die hiermee zijn passieproject verwezenlijkte.

Het nieuws is niet verrassend. De serie met het 'Sliding Door'-thema presteerde niet goed en is NBC's laagst beoordeelde drama van het seizoen.

Ordinary Joe stopt na 1 seizoen
Ordinary Joe verkent de drie parallelle levens van de hoofdpersoon van Wolk, nadat hij een cruciale keuze heeft gemaakt op een kruispunt in zijn leven. De serie stelt de vraag hoe het leven er anders uit zou kunnen zien als je die beslissing zou nemen op basis van liefde, loyaliteit en passie.

In de serie werd vooraf een hoop potentie gezien, maar dat is er dus niet uitgekomen. De serie startte in september en na dertien afleveringen eindigde deze op 24 januari.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze spannende serie op Netflix is nog altijd een dikke hit
Series / Nieuws

Deze spannende serie op Netflix is nog altijd een dikke hit

De serie Manifest staat al sinds begin dit jaar in de Netflix top tien.

Netflix maakte even geleden bekend dat de streamingdienst aan de slag gaat met een vierde seizoen voor de serie Manifest. De bovennatuurlijke dramaserie werd verleden jaar gecanceld door NBC.

De eerste twee seizoenen van de serie verschenen begin dit jaar op Netflix Nederland en sindsdien is Manifest niet uit de Netflix serie-top tien te slaan. Na ruim twee maanden staat Manifest nog altijd op de zevende plaats.

Manifest: dikke hit voor Netflix
De serie, van bedenker Jeff Rake, bestaat dus al uit drie seizoenen. Wanneer het derde seizoen op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Het seizoen werd van 1 april tot 10 juni uitgezonden door NBC. Het vierde seizoen moet uit twintig afleveringen gaan bestaan.

De serie heeft rollen voor onder meer Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur en Matt Long en je kunt nu de [url1=]eerste twee seizoenen[/url] van Manifest op Netflix gaan kijken.



De synopsis: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans eisen nog altijd remake van 'Game of Thrones' seizoen 8
Series / Nieuws

Fans eisen nog altijd remake van 'Game of Thrones' seizoen 8

Het laatste seizoen van de hitserie werd in 2019 erg zwak ontvangen.

De laatste seizoenen en vooral seizoen acht van het in 2019 afgeronde Game of Thrones werden flink bekritiseerd door een deel van de fans van de fantasyserie van zender HBO. Bepaalde keuzes waren te mager en de afronding in vele opzichten te vluchtig.

Nu zo'n drie jaar later doet de online petitie om een het achtste seizoen te onderwerpen aan een remake het nog altijd goed. Al sinds de release van het laatste seizoen staat er op Change.org een petitie die vaak wordt ondertekend.

Ieder uur vliegen er nieuwe ondertekeningen binnen en het aantal ondertekeningen staat ondertussen op 1,85 miljoen. Of de petitie iets uithaalt valt te betwijfelen, aangezien HBO zich nu vooral bezighoudt met allerlei spin-offs.

Game of Thrones seizoen 8
Het laatste seizoen van Game of Thrones verscheen een kleine twee jaar na seizoen zeven en dat zorgde voor heel wat verwachtingen. En er verschenen ook maar slechts zes afleveringen, met overigens wel een langere speelduur.

Het laatste seizoen werd ijzersterk bekeken. Na de eerste uitzending van de slotaflevering op HBO keken 13,61 miljoen Amerikanen. Op de allereerste aflevering uit 2011 stemden 2,22 miljoen Amerikanen af.

Vanaf aankomende dinsdag kun je Game of Thrones gaan kijken op HBO Max. Dan verschijnt de streamingdienst namelijk officieel in Nederland.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed en minder goed nieuws voor 'Invincible' seizoen 2
Series / Nieuws

Goed en minder goed nieuws voor 'Invincible' seizoen 2

Amazon werkt nog steeds hard aan het vervolg op de uiterst succesvolle animatieserie.

Simon Racioppa, showrunner van Amazons geanimeerde serie Invincible heeft laten weten dat er nog steeds hard gewerkt wordt aan het tweede seizoen, maar dat het wel tijd gaat kosten.

Invincible is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel-reeks van Robert Kirkman en kreeg in april vorig jaar al het groene licht voor een tweede en derde seizoen. Toch ziet het er naar uit dat nieuwe afleveringen pas eind 2022 of zelfs 2023 beschikbaar zullen worden gesteld.

Corona laat zich weer gelden
Tijdens een interview met ComicBookMovie afgelopen week om zijn werk aan The Boys Presents: Diabolical te promoten, gaf Racioppa aan dat de pandemie nog steeds roet in het eten gooit:

"We werken er hard aan. Het ene ding dat ik mensen kan vertellen is dat we al langer werken aan het tweede seizoen dan mensen denken. Veel mensen denken dat we net zijn begonnen, maar dat is niet zo. We zijn al een flinke tijd bezig.

Maar het is een grote show, dus om het goed te doen hebben we tijd nodig. We zitten nog steeds in een pandemie. En hopelijk eindigt dat snel, maar het vertraagt zaken. Iedereen werkt keihard, en ik denk dat mensen blij zullen zijn met het resultaat."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amsterdam heeft grote rol in trailer 'Atlanta' seizoen 3
Series / Nieuws

Amsterdam heeft grote rol in trailer 'Atlanta' seizoen 3

Na vier lange jaren keert de serie met Donald Glover later deze maand eindelijk terug.

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat we het tweede seizoen van Atlanta zagen, maar op 24 maart is het dan eindelijk tijd voor het langverwachte derde seizoen.

Na een paar cryptische teasers heeft nu de volledige officiële trailer voor seizoen 3 van Donald Glovers bejubelde FX-serie zijn weg online gevonden. Je kunt de beelden zoals altijd hieronder bekijken.

Paper Boi on tour
De hoofdrollen zijn, net als bij vorige seizoenen het geval was, weggelegd voor Glover, Brian Tyree Henry (Joker, Child's Play), Lakeith Stanfield (Judas and the Black Messiah) en Zazie Beetz (Deadpool 2, Joker).

De hoofdpersonages keren terug voor een nieuwe reeks aflveringen die hen naar Europa stuurt wanneer Paper Boi op tour gaat. Steden als Boedapest, Londen én ons eigen Amsterdam spelen daarbij een centrale rol.

Glover heeft het derde en vierde seizoen van Atlanta overigens achter elkaar gefilmd. Het vierde, en tevens laatste seizoen, zal later dit jaar worden uitgezonden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigahit 'The Batman' krijgt nog een nieuwe serie!
Series / Nieuws

Gigahit 'The Batman' krijgt nog een nieuwe serie!

Arkham Asylum komt centraal te staan in deze derde spin-off voor op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Batverse is begonnen. The Batman is niet gewoon een reboot van de films over Batman, maar wordt door Warner Bros. neergezet als een grootse cross-media franchise die moet leiden tot meerdere films en televisieseries.

We weten al dat HBO Max werkt aan twee series: eentje die Gotham P.D. gaat heten, en eentje die draait om Colin Farrell's Penguin. Nu bevestigt regisseur Matt Reeves de komst van een derde serie, eentje die draait om een van de meest iconische locaties uit de Batman-franchise.

The Batman-series
Tijdens een uitgebreid interview met The Toronto Sun vertelde Reeves over de toekomst van het Batverse. Hij ging in op de toekomst en laat weten dat er veel nieuwe series aankomen. En onthulde daar een nieuwe van!

"We gaan een Penguin-serie maken. En het mooie daaraan is Colin Farrell. Hij is anders dan hoe je hem ooit gezien hebt. Hij is zo ongelofelijk en steelt echt elke scène waar hij in zit," begon Reeves.

"Ondertussen bedachten we dat we misschien wel een serie konden maken over zijn personage. Dus ik sprak met HBO Max en liet hen Colin in de film zien en vertelde wat het zou kunnen brengen en zij zeiden toen: 'laten we het doen'. Dus dat komt eraan, net als een serie die verbonden is aan Arkham Asylum."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cowboy Bebop'-acteur is enorm teleurgesteld
Series / Nieuws

'Cowboy Bebop'-acteur is enorm teleurgesteld

John Cho vindt het enorm jammer dat de serie van Netflix al na 1 seizoen stopte.

John Cho vertelt tijdens een interview openhartig over het vrij plotselinge besluit van Netflix om een punt te zetten achter de live-action serie Cowboy Bebop.

Cowboy Bebop kreeg maar tien afleveringen in zijn eerste seizoen. Cho speelde de hoofdrol van premiejager Spike Spiegel. Hoewel het een ambitieuze en prima gemaakte serie was, werd deze al 1 maand na de première geannuleerd door Netflix.

Enorme teleurstelling
Cho sprak tijdens een interview met The Hollywood Reporter over het besluit van Netflix om de serie Cowboy Bebop geen tweede seizoen te geven. Dat vond hij enorm pijnlijk.

"Het was zo belangrijk in mijn leven. En ineens was het voorbij. Ik vond het echt heel schokkend en het stelde echt teleur," aldus Cho, die met zijn hele gezin naar Nieuw-Zeeland was verhuisd voor de opnames.

Maar Cho vond de reacties van fans wel hartverwarmend. "Ik weet niet zo goed hoe je een connectie hebt met mensen die je niet kent, alleen maar dankzij je werk. Maar ik ga er niet moeilijk over doen. Ik waardeer het en koester het. Dat iemand erom geeft vind ik enorm vleiend en belangrijk. Ik vind het ongelofelijk."

Cowboy Bebop zie je in zijn geheel op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Pieces of Her'? Check dan deze Netflix-series
Series / Featured

Fan van 'Pieces of Her'? Check dan deze Netflix-series

Pieces of Her doet het goed op Netflix. Maar wat kan je kijken dat hierop lijkt?

Pieces of Her is de tweede best bekeken Netflix-serie van deze week. Mocht je de 1 seizoen tellende show met hoofdrollen voor Toni Collette, Bella Heathcote en Jessica Barden al helemaal afgekeken hebben, kunnen we ons goed voorstellen dat je graag meer wil zien. Vandaag zetten we drie toffe tips voor je op een rij die je nu ook kunt zien op Netflix en wel aan deze misdaadserie doen denken.

In Pieces of Her zie je hoe een vrouw een gewelddadige aanslag in haar stad ziet. Ze moet het duistere verleden van haar moeder zien te ontrafelen, en dat blijkt een aantal dodelijke gevaren en geheimen aan het licht te brengen.

Drie toffe tips
Hieronder drie toffe tips die net zo spannend zijn!

Criminal: Spain: De spanning van het psychologische spel tussen rechercheurs en verdachten is in de verhoorkamer voelbaar. De zoektocht naar antwoorden heeft er soms een morele prijs.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

Bodyguard: Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix-serie blijkt niet te verslaan en wordt massaal bekeken
Series / Featured

Deze Netflix-serie blijkt niet te verslaan en wordt massaal bekeken

Nederlanders zijn echt wel fan van Vikings, dat blijkt deze week weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is zondag en dus is het tijd om op een rij te zetten welke series allemaal enorm goed scoren op Netflix. Net als vorige week blijken de Vikingen en hun opmars niet te stuiten!

Bovenaan de top drie in Nederland staat namelijk weer de serie Vikings: Valhalla, dat een vervolg is op de welbekende serie Vikings van History Channel. De nummer twee deze week is Pieces of Her, gevolgd door Inventing Anna dat het al een paar weken behoorlijk goed doet.

De top drie
Vorige week viel al op dat Vikings: Valhalla al na 2 dagen op Netflix bovenaan stond. Die stek kon men vasthouden en voorlopig heeft het er alle schijn van dat de serie die vast blijft houden. We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Vikings: Valhalla: In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

2. Pieces of Her: Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

3. Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video maakt er een mooie week van met al die series
Series / Nieuws

Prime Video maakt er een mooie week van met al die series

Dit zijn alle series die nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van Prime Video.

Elke zondag zetten we voor je op een rij wat je zoal nieuw kunt zien op Prime Video. Deze week staat in het teken van twee startende nieuwe series: The Boys Presents: Diabolical en het tweede seizoen van hitserie Star Trek: Picard.

Outlandish (seizoen 1): Deze animatieserie viert de grappige dingen die wij mensen zeggen en doen. DIngen die we normaal vinden.

Thomas and Friends: Karaoke (seizoen 1): Zing mee met Thomas en zijn vriendjes in liedjes over vriendschap en besluitvaardigheid.

LOL - Chi ride è fuori (seizoen 2): In het tweede seizoen van LOL worden Virginia Raffaele, Corrado Guzzanti, Diana Del Bufalo, Maccio Capatonda, Maria Di Biase, Mago Forest, Alice Mangione, Gianmarco Pozzoli, Tess Masazza en Max Angioni uitgedaagd om zes uur lang hun gezicht in de plooi te houden terwijl ze proberen hun tegenstanders te laten lachen. De prijs is €100.000 voor een goed doel. Presentatoren zijn Fedez en Frank Matano.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E05): Susie verbetert haar management. De vaardigheden van Rose zorgen voor een ongelofelijke kans. Midge en Susie profiteren van extraatjes uit hogere kringen.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E06)(: Het nieuws over Midge' act gaat rond. Imogene krijgt een nieuwe baan en een nieuwe naam. Sophie wil alleen maar helpen.

The Boys Presents: Diabolical (seizoen 1): Duik elleboogdiep in de verborgen spleten van het universum van THE BOYS met DUIVELS, een animatieserie van acht losse afleveringen, waarvan elke aflevering vers geschreven is door de meest losgeslagen, verwarde en geflipte geesten die toch nog steeds in de amusementswereld werken.

Star Trek: Picard (S02E01): Seizoenspremière. Starfleet moet opnieuw een beroep doen op de legendarische Jean-Luc Picard nadat leden van zijn voormalige bemanning, Cristóbal Rios, Seven of Nine, Raffi Musiker en dr. Agnes Jurati , een anomalie in de ruimte hebben ontdekt die de melkweg bedreigt.

LOL: Last One Laughing Canada: Jay Baruchel presenteert dit fantastische eerste seizoen, waarin hij gedurende zes uur tien van Canada's beste comedians in de 'Late Night'-achtige studio heeft verzameld voor een absurde competitie waarin je wordt uitgeschakeld door te lachen. Als je de laatste bent die lacht, krijg je 100.000 dollar voor het goede doel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' seizoen 2 opent compleet anders
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' seizoen 2 opent compleet anders

De serie Star Trek: Picard begint met een gevaarlijk moment voor Jean-Luc.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Star Trek: Picard is van start. Deze achtste serie in de franchise is de zwanenzang en eigenlijk het afscheid van Jean-Luc Picard, gespeeld door Patrick Stewart.

In een interview met Variety vertelde Stewart over de worstelingen van Picard in het tweede seizoen van de televisieserie. Tijdens dat interview legt hij ook uit wat kijkers mogen verwachten van het nieuwe seizoen.

Star Trek: Picard seizoen 2
"Hij worstelt. En daar is hij zich helemaal bewust van. In veel opzichten weet hij dat hij een individu is dat enorm geluk heeft gehad. Hij heeft geld. Een prachtig thuis, dat ook een inkomen biedt. Hij heeft heel wat diepgaande vriendschappen. Maar hij is eenzaam," begon Stewart.

"Heel vroeg in de eerste aflevering van seizoen 2 zien we een mogelijke oplossing voor zijn eenzaamheid: een relatie met Laris, die zijn huishoudster is en de vrouw van de man die voor het land zorgde. Maar haar echtgenoot is overleden en dat lijkt te leiden tot een nieuw soort relatie voor Picard."

Star Trek: Picard krijgt tien afleveringen in het tweede seizoen, en is back-to-back opgenomen met seizoen 3. Star Trek: Picard zie je hier in Nederland op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-ster zit dik in de problemen
Series / Nieuws

'The Boys'-ster zit dik in de problemen

Antony Starr werd gearresteerd nadat hij geweld had gepleegd in Spanje.

Antony Starr heeft zijn innerlijke Homelander laten spreken en gevochten met een chefkok in Spanje. Het incident blijkt behoorlijk serieus, want de The Boys-acteur heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van 12 maanden gekregen.

Dat meldt de Daily Mail. Starr werd volgens de Britse krant op woensdag in Alicante gearresteerd, waar hij een Spaanse kok geslagen had en een glas in diens gezicht stuksloeg. De acteur bracht vervolgens twee nachten door in een Spaanse cel, waarna hij voor de snelrechter kwam te staan.

Antony Starr in de problemen
Antony Starr werd veroordeeld tot 12 maanden in de gevangenis, maar dat kan hij vermijden als hij binnen 72 uur een boete van 4.141 pond aan de kok betaalt. Gezien zijn werk zou dat wel goed moeten komen.

De 21-jarige kok heet Bathuel Araujo en stelt dat Starr "heel dronken" was en hem bedreigde voor zijn fysieke aanval.

"Je weet niet met wie je hebt zitten spotten, je weet niet wie ik ben en wat je gedaan hebt. Je hebt de fout van je leven gemaakt en ik ga op je letten. Ik wil je vermoorden", zou Starr dreigend gezegd hebben.

Starr's voorwaardelijke gevangenisstraf geldt voor 12 maanden. Als hij de komende twee jaar een misdrijf begaat, wordt het omgezet in een daadwerkelijke gevangenisstraf.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vind je Disney+ te duur? Dan hebben we goed nieuws
Series / Nieuws

Vind je Disney+ te duur? Dan hebben we goed nieuws

Disney+ gooit de prijs van een abonnement namelijk iets omlaag als je advertenties niet erg vindt.

We hoorden al het gerucht dat Disney+ met een goedkopere versie zou komen. Vandaag horen we dat dit gerucht meer is dan dat: het nieuws klopt!

Disney kondigt namelijk aan dat er een nieuwe optie voor een abonnement komt. De nieuwe mogelijkheid lijkt eind dit jaar nog beschikbaar te zijn in de Verenigde Staten en komt tegen 2023 naar de rest van de wereld.

Disney+ abonnement
"De toegang tot Disney+ verbreden naar een groot publiek voor een lage prijs is voor iedereen een overwinning: consumenten, adverteerders en de vertellers van onze verhalen," zegt Kareem Daniel - voorzitter van Disney Media and Entertainment Distribution.

"Meer consumenten krijgen toegang tot onze geweldige content. Adverteerders kunnen een groter publiek bereiken en de vertellers van onze verhalen kunnen hun ongelofelijke werk met meer fans en meer families delen."

De bedoeling van Disney+ is om op die manier het doel van tussen de 230 en 260 miljoen abonnees te halen in 2024. Eind vorig jaar had Disney+ er in totaal 129,8 miljoen, wat alle verwachtingen overtrof.

The Walt Disney Company kondigde dit jaar aan dat het 30 miljard dollar uitgeeft aan content voor Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas: Netflix brengt geliefde serie niet terug
Series / Nieuws

Helaas: Netflix brengt geliefde serie niet terug

Julie and the Phantoms maakt geen kans op een terugkeer, niet op Netflix.

De uitvoerend producent van Julie and the Phantoms laat weten dat er momenteel geen plan is voor een tweede seizoen. Dat vertelde Kenny Ortega tijdens een interview met Deadline.

Netflix maakte bekend dat Julie and the Phantoms geen tweede seizoen zou krijgen. Hoewel de serie heel wat fans vergaard had met de jaren, wil de streamingdienst geen nieuw seizoen maken. Dat heeft, zoals altijd wel bij dit soort besluiten, te maken met een combinatie van een te hoge kostprijs en te laag aantal kijkers.

Geen tweede seizoen
Julie and the Phantoms kreeg hel wat fans, die zelfs een petitie lanceerden. Die scoorde meer dan 100.000 handtekeningen. Alleen bleek dat niets uit te halen.

"Op dit moment komt er geen tweede seizoen," legde Ortega uit bij het interview. "Ik ben er dankbaar voor dat Netflix het project groen licht geeft, en Dan, Dave en ik dit mochten doen. Ik heb het gevoel dat dit een van de beste shows is die ik gemaakt heb en ik ben er trots op. En als het nooit meer gebeurt, geen leven na de dood heeft, ben ik dankbaar dat het bestaat. Ik hoop dat het voor altijd blijft bestaan, zodat anderen het vinden en jarenlang kijken."

"Maar alles is mogelijk. Ik wil het niet vervloeken. Als Netflix door wil gaan in de toekomst, heeft misschien wel iemand interesse in die terugkeer. Misschien kunnen we de kids laten toeren als muziekgroep, of een film maken. Maar op dit moment is er geen plan."

Julie and the Phantoms zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.