search
Je gaat deze gruweldaad in 'The Boys' terug zien
Series / Nieuws

Je gaat deze gruweldaad in 'The Boys' terug zien

Homelander blijkt nog altijd een ongelofelijke eikel in The Boys te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De animatieserie The Boys Presents: Diabolical heeft een tie-in met het canon van de ontzettend populaire Prime Video-serie The Boys. Dat bevestigt showrunner en maker Eric Kripke in een interview.

De oorspronkelijke serie is uiterst populair en laat zien hoe een stel emotioneel behoorlijk beschadigde burgerwachten erop gebrand zijn om massamoorden plegende superhelden te verslaan. In acht afleveringen zien we verschillende verhalen in de wereld van The Boys, die lang niet allemaal een expliciete connectie met de hoofdserie hebben.

The Boys-connectie
De spin-off van The Boys ging afgelopen vrijdag dan eindelijk van start. Nu blijkt dat een van de afleveringen toch echt een dikke connectie met The Boys heeft.

Het gaat om de finale van Diabolical, met de titel One Plus One Equals Two, die geschreven was door Simon Racioppa.

De aflevering focust zich op Homelander, gespeeld door Antony Starr, en laat de begindagen van The Seven zien. We zien ook zijn band met Black Noir ontstaan en groeien. Kripke:

"De finale is absoluut canon. Ik vind dat Simon geweldig werk verricht heeft. Ik denk niet dat we van start gingen met het idee om daar canon van te maken, maar hij deed het zo goed met schrijven en regie, dat ik tijdens het kijken dacht: 'dit is absoluut hoe het gegaan is'."

The Boys en The Boys Presents: Diabolical zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen