'The Umbrella Academy' heeft volledig gestoord personage

'The Umbrella Academy' heeft gestoord personage

We krijgen steeds meer zin in seizoen 3 van Netflix-serie The Umbrella Academy.

Jim Pedd, 7 maart 2022 07:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Javon Walton vertelt tijdens een interview over zijn mysterieuze rol in The Umbrella Academy seizoen 3. Die is te willekeurig om gelekt te worden, vertelt de jonge acteur.

The Umbrella Academy is een serie gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Gerard Way en Gabriel Bá. De verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn hooggespannen en kijkers zijn enorm benieuwd naar de invulling van de Sparrow Academy en Hotel Oblivion, dat we te zien gaan krijgen.

The Umbrella Academy seizoen 3
Netflix heeft tot nu toe eigenlijk alleen laten weten dat The Umbrella Academy in 2022 doorgaat met zijn derde seizoen. We kregen nog geen trailer te zien, en de meest recente update was het nieuws dat Walton gecast was in een van de rollen.

In een interview met EW vertelde Walton daar het volgende over:

"Nou, dat moet ik voorlopig nog bij mijzelf houden. Steve Blackman en Jeff King hebben echt geweldig werk verricht met het ontwikkelen van mijn personage. En nee, dat is geen deel van de Sparrow Academy. Mensen gaan dit personage niet kunnen lekken, iedereen die denkt van wel, vergist zich echt. Het is allemaal te willekeurig voor mensen om te lekken. Maar het is een geliefd personage en ik weet zeker dat iedereen ervan gaat houden."

The Umbrella Academy zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Gerard Way, Gabriel Ba, Javon Walton

Populair nieuws