search
'Bel-Air' brengt twee 'Fresh Prince of Bel-Air'-sterren terug!
Series / Foto's

'Bel-Air' brengt twee 'Fresh Prince of Bel-Air'-sterren terug!

Check hier een toffe foto van de serie Bel-Air met terugkerende castleden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Daphne Maxwell Reid en Vernee Watson-Johnson keren terug naar Bel-Air. Reid speelde de rol van Aunt Viv en Watson-Johnson was te zien als de moeder van Will Smith, Viola 'Vy' Smith in de oorspronkelijke serie Fresh Prince of Bel-Air.

De twee keren terug voor de reboot van Peacock, Bel-Air. In de aflevering van 24 maart spelen zij Art Council Board of Trustee-leden Helen en Janice. Een blik op de twee kan je hieronder zien:



Bel-Air-serie
De reboot serie ging in februari van start met drie afleveringen op Super Bowl Sunday. De show is gebaseerd op de viral fanfilm van Morgan Cooper en geproduceerd door Will Smith en Quincy Jones.

We volgen Jabari Banks als West Philadelphia tiener Will Smith die bij zijn tante Viv en oom Phil gaat wonen in Bel-Air. Waar de oorspronkelijke serie echt een sitcom was, is deze serie een nieuwe en dramatische blik op de tijd van Will in Bel-Air.

De dramaserie volgt zijn reis van de straten van West Philadelphia naar de grote huizen van Bel-Air. Terwijl die twee werelden botsen, leert Will omgaan met tweede kansen, conflicten, emoties en de vooroordelen van een nieuwe wereld die ver af staat van alles wat hij kende.

Daphne Maxwell Reid en Vernee Watson-Johnson zijn in aflevering 9 te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen