Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van de prachtige serie 'The Last Kingdom'

Met het vijfde seizoen komt er een einde aan deze toch wel geweldige serie...

Geoffrey Ketels, 08-03-2022 16:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heel wat mensen hebben de voorbije jaren genoten van de serie The Last Kingdom. Met het vijfde seizoen komt er nu helaas een einde aan de reeks.
In het finale seizoen van The Last Kingdom komen we tot de conclusie dat een machtsstrijd niet ver weg blijkt te zijn. Dit wanneer blijkt dat Aethelhelm op steeds meer invloed kan rekenen in Wessex. Hij stelt dan ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat zijn bloedlijn de kroon kan bestijgen.

Tegelijkertijd wordt duidelijk dat menig aantal fragiele verbonden worden verbroken. Dat niet in het minst dankzij de terugkeer van Brida (gespeeld door Emily Cox).

Slotseizoen
The Last Kingdom was voor het eerst te zien op BBC America en verscheen daar op 10 oktober 2015. Ongeveer een twee weken later was de reeks ook te bekijken op BBC Two. Meteen werd duidelijk dat ze nog hoge ogen zou gooien.

Ondertussen geldt voor The Last Kingdom dat ze een behoorlijke fanbase heeft opgebouwd. Bovendien zijn ook recensenten lovend over de serie. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB beschikt de serie over een score van 8,5/10.

Ben jij ook benieuwd naar wat het laatste seizoen van The Last Kingdom allemaal voor je in petto zal hebben? Dan kan je deze bekijken op Netflix vanaf morgen, woensdag 9 maart 2022.


Lees meer over: The Last Kingdom, serie, series, Netflix

Populair nieuws