search
Nieuw op Netflix: 'The Andy Warhol Diaries'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Andy Warhol Diaries'

Een absolute must see voor fans van deze ongelofelijke kunstenaar...

Geoffrey Ketels
Andy Warhol wordt algemeen bestempeld als één van 's werelds grootste en belangrijkste kunstenaars. Het is dan ook helemaal niet gek dat er een docuserie verschijnt die het leven van deze kunstenaar belicht. Die docuserie is vanaf morgen, woensdag 9 maart 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

De docuserie bestaat uit zes afleveringen en is een project van Andrew Rossi (regisseur) en Ryan Murphy (uitvoerend producent). De reeks belicht het leven van de wereldbekende kunstenaar door de jaren heen. Dat vanuit het perspectief van zijn eigen postuum gepubliceerde dagboeken.

Zes afleveringen
Voor fans van de bekende kunstenaar biedt de docuserie een unieke kijk in zijn boeiende leven. De serie werd geschreven door Andrew Rossi die in het verleden al eens werd genomineerd voor een prestigieuze Emmy award. Dat voor Page One: Inside the New York Times.

De zes afleveringen waaruit de docuserie bestaat verschijnen allemaal samen morgen, woensdag 9 maart 2022 op streamingdienst Netflix.

Zou jij graag nu al een voorsmaakje willen krijgen van deze gloednieuwe docuserie? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker voor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen