search
'Young Sheldon' gaat dit personage laten sterven
Series / Nieuws

'Young Sheldon' gaat dit personage laten sterven

Het moge duidelijk zijn: niet iedereen haalt het einde van Young Sheldon levend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Young Sheldon-acteur Raegan Revord bevestigt dat George (Lance Barber) uiteindelijk zal overlijden in de prequel op de serie The Big Bang Theory.

CBS lanceerde Young Sheldon als poging om voort te borduren op het gigantische succes van de hiervoor genoemde sitcom. De spin-off draait om de jonge jaren van Sheldon Cooper, toen hij nog in Texas woonde met zijn familie. De familie Cooper heeft dan ook een grote rol.

Young Sheldon-serie
In tegenstelling tot zijn andere familieleden, was de vader van Sheldon niet te zien in The Big Bang Theory, wat komt omdat hij dood was voordat die serie van start ging.

Desondanks weten fans heel wat over George. Zo blijkt Sheldon hem lange tijd als veel te onaardig neergezet te hebben. De verhalen van Sheldon gaven George ook een naderende dood, want we weten dat hij overleed toen Sheldon 14 jaar oud was. George ging dood voordat hij het vervelende incident waarbij Sheldon hem in bed betrapte met een andere vrouw.

Young Sheldon probeerde de naderende dood van George tot nu toe te vermijden. Maar we weten dat de dood van de Cooper-vader eraan zit te komen. Dat is ook bevestigd door Revord.

Young Sheldon zie je nu op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen