Prime Video onthult spectaculaire nieuwe actieserie

Prime Video onthult spectaculaire nieuwe serie

The Terminal List ziet er heel vet uit in deze eerste trailer met Chris Pratt.

Jim Pedd, 9 maart 2022 om 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste beelden van The Terminal List geven ons de eerste live-action kijk op Chris Pratt in de rol van James Reece, een Navy SEAl, bedacht door acteur Jack Carr.
De serie The Terminal List is gebaseerd op het boek van Carr en het eerste deel in een reeks rond James Reece, een voormalig Navy SEAL die een hele rits conflicten doormaakt. We zien ook zijn zeer persoonlijke gevechten met grootste samenzweringen binnen de overheid.

The Terminal List-trailer
Pratt is de afgelopen tijd een grote ster geworden. Hij kwam op met zijn rol in de sitcom Park and Recreation, maar was ook te zien in The O.C. en films als Guardians of the Galaxy en Jurassic World. En nu dus ook in de serie The Terminal List.

De eerste blik op de live-action serie is nu te zien en onderaan dit bericht te bekijken. We zien Reece precies zoals hij in de boeken omschreven staat, met een honkbalpetje op en zijn Tomahawk.

The Terminal List volgt een hinderlaag op Reece en zijn SEAL-team, waarbij iedereen om het leven kwam, behalve hijzelf. Reece worstelt om te ontdekken wat er aan de hand was, en probeert zijn onschuld te bewijzen.

De serie The Terminal List is vanaf 1 juli op Prime Video te zien. Hieronder de trailer:

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Terminal List, Amazon, Prime Video, Chris Pratt

Populair nieuws