search
Waarom moet 'Stranger Things' nu al stoppen?
Series / Nieuws

Waarom moet 'Stranger Things' nu al stoppen?

Vijf seizoenen en nu is het gedaan met de serie Stranger Things, waarom!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things, de prijswinnende serie van Netflix is een van de best verdienende shows van de streamingdienst tot nu toe. Het publiek werd meteen gevangen door de unieke mix van drama en bovennatuurlijke elementen.

Afgelopen februari schreven bedenkers Matt en Ross Duffer een open brief aan de fans. Daarin kondigden ze aan dat de serie met seizoen 5 zal eindigen.

Stranger Things-einde
In een interview met de site Screen Rant legt regisseur en producent Shawn Levy uit waarom de serie tot een einde moest komen. Het blijkt dat het hele team denkt dat het juiste moment nabij is.

"We wilden nooit te lang doorgaan en alleen het verhaal vertellen zoals de broers dat voor ogen hadden. Dus we weten al een tijdje waar het heen zal gaan en wat ze ermee willen," begon Levy. "We wilden geen moment langer blijven dan wat die visie toestond."

En dus focust men op het feit dat het vijfde seizoen het einde vormt. Maar ligt de nadruk nu "op het vierde seizoen, waar we veel te lang op hebben moeten wachten. Maar geloof mij: iedereen zal zien dat het de moeite meer dan waard was."

Stranger Things zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen