search
'The Flash' heeft een stiekeme crossover met 'Legends of Tomorrow'

'The Flash' heeft een stiekeme crossover met 'Legends of Tomorrow'

Legends of Tomorrow en The Flash blijken even verbonden te zijn in de nieuwe aflevering.

Jim Pedd
Het zou goed kunnen dat Legend of Tomorrows Booster Gold te zien is in het achtste seizoen van The Flash, in een behoorlijk onverwachte crossover van het Arrowverse.

De serie The Flash was de tweede Arrowverse-serie die gelanceerd werd, wat in 2014 gebeurde. Legends of Tomorrow is de vierde en ging in 2016 van start. Seizoen 8 van The Flash is bijna weer bezig en seizoen 7 van Legends of Tomorrow net voorbij.

The Flash-crossover
Booster Gold is de meest recente toevoeging aan het Arrowverse. DC Comics-fans kennen hem als Michael Jon Carter, een man uit de toekomst die zich bij de Justice League voegde met behulp van technologie uit de vijfentwintigste eeuw, waardoor hij krachten leek te hebben.

In Legends of Tomorrow wordt de rol gespeeld door Donald Faison, en zien we hem als tijdfixer genaamd Mike. Mike en de Legends worden vervolgens gearresteerd door de Time Police, waarna Mike onthult dat hij Booster Gold is.

TV Line hint er nu op dat The Flash hem ook kan laten zien. De serie gaat bijna van start met het achtste seizoen en heeft volgens Matt Mitovitch van TV Line "een personage dat net geïntroduceerd werd in Legends of Tomorrow".

Wellicht dat Booster Gold dus snel te zien is in een andere Arrowverse-serie.

The Flash zie je nu op Netflix.Aanbevolen artikelen