'Star Trek: Picard' seizoen 3 maakt significante stap

Significante stap Star Trek: Picard seizoen 3

Star Trek: Picard heeft de opnames van zijn derde seizoen nu al afgerond.

Jim Pedd, 10 maart 2022 07:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Star Trek: Picard is nu al klaar met de opnames van zijn derde en laatste seizoen. De opnames van het seizoen gingen direct aansluitend op die van het tweede seizoen van start.
Paramount+ begon op 3 maart met uitzenden van Star Trek: Picard op zijn streamingplatform, met tien afleveringen die wekelijks te zien zullen zijn. Naast Patrick Stewart, keren ook Star Trek-acteurs als Jeri Ryan, Brent Spiner, Marine Sirtis, John de Lancie, Whoopi Goldberg en Jonathan Frakes terug.

Star Trek: Picard seizoen 3
Star Trek: Picard volgt in het nieuwe seizoen conflicten tussen Picard en zijn oude vijanden: Q en de Borg. Dat waren twee van de meest formidabele tegenstanders waar hij tegenover kwam te staan in de franchise.

Vandaag horen we dat Star Trek: Picard klaar is met de opnames van zijn derde en laatste seizoen. Het verhaal van Picard wordt straks op passende wijze afgerond, op een manier waar iedereen vanaf het begin over dacht.

Het is niet de verwachting dat het derde seizoen van Star Trek: Picard snel te zien zal zijn. Er moet nog veel werk verricht worden aan de visuele effecten.

Overigens was het een slimme keuze van Paramount+ om Star Trek: Picard zijn seizoenen back-to-back op te laten nemen. De crew bestaat uit 450 mensen en is daarmee een van de grootsten op televisie.

In Nederland zie je Star Trek: Picard op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws