search
'Star Wars'-lek hint op gruwelijke opening 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

'Star Wars'-lek hint op gruwelijke opening 'Obi-Wan Kenobi'

De serie rond Obi-Wan Kenobi blijkt nog best gedurfd te zijn als we dit zo lezen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De marketing rond Obi-Wan Kenobi is nu in volle gang. We zagen al foto's, een cover en nu horen we iets over de eerste scène van de televisieserie van Disney+.

De claim is dat de serie direct begint met beelden van de slachting als gevolg van Order 66. Dat stelt de doorgaans betrouwbare site Making Star Wars. Volgens hen zien we een flashback naar de slachting in de Jedi-tempel en zien we hoe twee Jedi Masters zichzelf opofferen zodat hun Padawan kunnen ontkomen aan de klonen die gestuurd zijn om hen te doden.

Obi-Wan Kenobi
De insider stelt niet wie de twee Padawan zijn, maar het gerucht gaat dat een van hen Nari is. Hij is een nieuw personage van wie we horen dat het in de serie te zien zal zijn.

Het gerucht is dat Nari in de Obi-Wan Kenobi-serie op zoek gaat naar de Jedi in de hoop samen met hem het Keizerrijk om te kunnen stoten.

Een ander van de twee Jedi zou een toekomstige Inquisitor kunnen zijn, een van de Force-gevoelige Jedi-jagers die voor Darth Vader werken. Het zou goed kunnen dat dit het personage van acteur Rupert Friend is.

Obi-Wan Kenobi gaat op 25 mei van start.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen