'Obi-Wan Kenobi' lanceert perfect zijn Twitter-account

'Obi-Wan Kenobi' lanceert perfect zijn Twitter

De Obi-Wan Kenobi-serie doet behoorlijk wat goed, waaronder dit eerste tweetje.

Jim Pedd, 10 maart 2022 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Wars-fans zagen eerder dit jaar dat er een Twitter-account gemaakt was voor de serie Obi-Wan Kenobi. Het account is nu ook echt in gebruik genomen.
Dat gebeurde nadat Obi-Wan Kenobi de eerste foto's onthulde via Entertainment Weekly. En nu is het Twitter-account gelanceerd met een perfecte woordkeuze: "hello there".

Obi-Wan Kenobi
De woorden "hello there" zijn een directe verwijzing naar de iconische woorden die Kenobi in zowel de oorspronkelijke trilogie als de prequel-trilogie uitsprak. In recente jaren zijn de twee woorden een heuse meme geworden voor de franchise.

Het account van Obi-Wan Kenobi was wekenlang actief, maar werd privé gehouden. Maar het officiële account is nu live en groeit enorm in aantallen abonnees. En de eerste Tweet werd enorm geliked! Check 'm hieronder:Het verhaal van Obi-Wan Kenobi begint tien jaar na de dramatische gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith. Obi-Wan leeft op de planeet Tatooine en waakt daar over een jonge Luke Skywalker. Tegelijk is er de dreiging van de Inquisitors die op hem jagen, hopend hem te kunnen doden.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor, Hayden Christensen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws