search
'Ms. Marvel' verschijnt mogelijk in juni op Disney Plus
Series / Nieuws

'Ms. Marvel' verschijnt mogelijk in juni op Disney Plus

De eerste aflevering is mogelijk 8 juni op Disney Plus te bewonderen.

Het zou zomaar eens kunnen dat de langverwachte Ms. Marvel-serie in juni eindelijk naar Disney Plus komt. De eerste aflevering verschijnt misschien al op woensdag 8 juni.

Ms. Marvel stond eerst op de planning voor een 2021-release, maar de serie werd zonder uitleg uitgesteld naar 2022. Sindsdien hebben we geen officiële releasedatum meer gehoord, hoewel uit een recent artikel van The Hollywood Partnership blijkt dat de première van Ms. Marvel mogelijk voor 2 juni op de planning staat. Een Disney Plus-release van 8 juni lijkt dan een logisch vervolg.

Ms. Marvel in juni
Tijdens een Disney Investors Call liet CEO Bob Chapek eerder al weten dat Ms. Marvel direct na Moon Knight van start zou gaan. Moon Knight begint op 30 maart en duurt zes afleveringen, waardoor de laatste aflevering op 4 mei zal draaien.

Ms. Marvel is ook een miniserie van zes afleveringen. Als de eerste aflevering inderdaad op 8 juni draait, is de laatste aflevering op 13 juli te zien. Dit is een week nadat Thor: Love and Thunder voor het eerst in de bioscoop draait.

Ook zal er enige overlap zijn met Kenobi, de Star Wars-serie die 25 mei van start gaat. Overlap op Disney Plus-series is natuurlijk ook moeilijk te vermijden wanneer er zoveel in ontwikkeling is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen